Home

180218 foto homepage website 1500 533

Maakt u zich maar geen zorgen over de hygiëne op sportpark Tuilland. De kantineploeg heeft z'n zaakjes goed op orde, dus ongedierte maakt weinig kans op onze voetbalclub. Maar op IT-gebied zijn we juist op zoek naar muizen, toetsenborden en een beeldscherm voor onze laptops op het wedstrijdsecretariaat. Dus heb jij nog een goed bruikbare USB-muis, USB-toetsenbord of LCD-display (mét VGA-kabel) over, breng deze dan naar de bestuurskamer van DEV Doorn. Ook een overbodig geworden, maar nog bruikbare USB-printer (mét toner) is welkom. De vorige oproep heeft 2 goede computers voor het wedstrijdsecretariaat opgeleverd, waardoor DEV de nodige uitgaven heeft kunnen vermijden.

Op 16, 17 en 18 augustus 2016 organiseert DEV Doorn de jaarlijkse Jeugdvoetbaldagen. Van oudsher werden deze dagen door de KNVB georganiseerd en dit is het 5e jaar dat de Heuvelrug Voetbaldagen zelfstandig door DEV Doorn worden voortzet. 20 trainers, een 4 koppige staf en veel vrijwilligers zetten hun beste beentje voor om deze 3 voetbaldagen te laten slagen en we hopen dat het weer ook meewerkt! Er zijn al 102 spelers(speelsters) en de inschrijving is gesloten behalve voor de D en C groepen, daar zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Download hier het programmaboekje.

Namens de DEV Doorn wensen wij jou heel veel voetbalplezier toe!

Op 16 juni heeft het bestuur een mail m.b.t. de nieuwe contributieregels naar alle leden van DEV Doorn gestuurd (zie onder). Via dit webbericht willen wij u hier nogmaals op attenderen. Heeft u deze mail niet ontvangen, dan hebben wij waarschijnlijk een oud emailadres. U kunt uw correcte emailadres sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Wilt u onderstaande bericht  doorlezen om verrassingen te voorkomen? Alvast hartelijk dank.

Doorn, 16 juni 2016 

Betreft: Mededeling contributiebetaling seizoen 2016-2017  

In de algemene ledenvergadering van 25 april 2016 zijn enkele belangrijke veranderingen voor de contributie(-betaling) voor het seizoen 2016-2017 afgesproken. 
Ten eerste is er een kleine jaarlijkse verhoging doorgevoerd (€ 2,50), maar dat is niet zo bijzonder.
Ten tweede is er een boete-maatregel afgesproken om te stimuleren dat iedereen tijdig betaalt, en er minder werk is in het debiteurenbeheer op de contributie inning.

Dus..........

Voor diegenen die in het verleden aan DEV Doorn een incassomachtiging hebben verleend (en bij wie er geen bijzonderheden waren rond het moment van incasseren), verandert er feitelijk niets, de verschuldigde contributie zal dit jaar rond eind september van uw bankrekening afgeschreven worden.
Ook voor degenen die altijd zelf de contributie overmaken, verandert er weinig, maar let op: de contributie moet dit jaar op 15 september betaald zijn. 

Want........

Voor degenen die ná september 2016 niet aan hun contributieverplichting voldaan hebben geldt voortaan een verhoging van € 12,50 euro per maand. De verantwoordelijkheid voor voldoende saldo op de bankrekening rond eind september in het geval van afgegeven machtinging, of anderszins tijdige betaling ligt dus voortaan bij het DEV-lid, niet bij de vereniging.
Uiteraard zijn in bijzondere gevallen afwijkende afspraken mogelijk. Deze kunnen uitsluitend worden gemaakt met de penningmeester van DEV Doorn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De afspraken zullen per email worden bevestigd.

De volledige procedure voor de contributiebetaling kunt u nalezen via deze link

Wij wensen iedereen alvast een fijne zomer, en veel voetbalplezier in het nieuwe seizoen. 

Bestuur
DEV Doorn

Van den Berg Sport 2000 uit Driebergen en DEV Doorn hebben de sponsorovereenkomst met 6 jaar verlengd. Beide partijen hebben een jarenlange samenwerking welke tot volle tevredenheid verloopt. De condities in het contract zijn aangescherpt en DEV Doorn krijgt een ledenshop (in augustus) op onze website. Dit houdt in dat wanneer leden via de ledenshop kleding bestellen er een percentage van het aankoopbedrag terug vloeit richting de club. We zijn zeer content met deze mooie overeenkomst.

Op vrijdag 1 juli heeft de KNVB de competitie indeling van de standaard elftallen voor het seizoen 2016-2017 bekend gemaakt. De indeling van de jeugdelftallen volgt rond 20 juli. Ons eerste elftal is na een uitstapje in het district Oost weer terug in district West 1, waar we zullen uitkomen in de derde klasse D. In deze klasse komen we veelal oude bekenden tegen: Bunnik '73, DESTO, DVSU, FC Driebergen, Focus '07, IJFC, Jonathan, Lopik, Odysseus '91, SEC en SVM. Allemaal clubs waar we in het verleden met wisselend succes tegen hebben gespeeld. Nieuwe tegenstanders voor het keurkorps van Michel van Aken zijn Benschop en DOSC. 
Komend seizoen zal de staf van de A-selectie bestaan uit: Michel van Aken (hoofdtrainer), Rene Okkersen (assistent-trainer), Kevin van Kampen (assistent-trainer), Wesley de Jong (verzorger) en Nico Lantinga (teammanager).De staf van de B-selectie bestaat uit: Michael van Beugen en Otto Okkersen.

Voorafgaand aan het seizoen beginnen de A en B selectie traditioneel met het oefenprogramma: 
Dinsdag 2 augustus: SVF1-DEV Doorn1 Aanvang: 20.00 uur;
Zaterdag 6 augustus: FC de Bilt1-DEV Doorn1 Aanvang: 14.00 uur;
Woensdag 10 augustus: DEV Doorn1-ODIN1 Aanvang: 20.15 uur;
Donderdag 11 augustus: DEV Doorn2-SVMM2 Aanvang: 20.00 uur;
Dinsdag 16 augustus: DEV Doorn1-HDS1 Aanvang: 20.15 uur.

Aansluitend volgen er drie bekerwedstrijden die gespeeld gaan worden op zaterdag 20 augustus, woensdag 24 augustus en zaterdag 27 augustus. De tegenstanders in de beker worden later bekend gemaakt. De eerste competitiewedstrijd staat gepland op zaterdag 3 september.

Update 11 augustus: de inschrijving is gesloten

Het is zo langzamerhand een traditie aan het worden, want ook dit jaar weer organiseert DEV Doorn de Heuvelrug Jeugdvoetbaldagen op 16, 17 en 18 augustus voor kinderen van 6 tot 16 jaar. Opzet is om de voetballende jeugd in de zomermaanden een paar mooie voetbaldagen te bezorgen waarbij aandacht wordt besteed aan voetbaltechnische ontwikkeling en  aan de nieuwste tips en trucs waarbij vooral het plezier in de voetbalsport voorop staat!
De Jeugdvoetbaldagen vinden deze zomer plaats in de laatste schoolvakantieweek. Drie dagen lang voetbal van 9.30 uur tot 16.00 uur onder leiding van trainers met een KNVB licentie. De deelnemers worden ingedeeld op leeftijd en in groepen van 10-15 spelers/speelsters die per groep worden begeleid door twee opgeleide trainers. De bijdrage per deelnemer bedraagt € 35,00 voor drie dagen (incl gezellige lunches). Deelname staat ook open voor keepers, vriendjes, broertjes en zusjes. Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Als je meedoet, willen we graag het volgende van je weten:
- Naam
- Geboortedatum
- Voetbalclub en ervaring
- Medische info indien van toepassing (bijvoorbeeld allergieën)
- Telefoonnummer van een ouder

Fijne vakantie en tot in augustus

Er moeten weer de nodige spelerspassen vernieuwd en aangevraagd worden. Daar is een nieuwe pasfoto voor nodig. Inmiddels zijn er 30 pasfoto's ontvangen waarvoor een spelerspas is aangevraagd: voor 21 spelers van onze club (ZIE LIJST HIERONDER) moet er nog een nieuwe spelerspas aangevraagd worden. Ook alle E spelers met geboortejaar 2005 (jongens en meisjes) die komend seizoen naar de D gaan, moeten een pasfoto inleveren voor een spelerspas. Voorkom dat je niet meer mag voetballen en lever zo spoedig mogelijk een nieuwe of recente pasfoto in. De KNVB is dit jaar onverbiddelijk: geen geldige spelerspas is niet meer voetballen.

WIE: Kijk op de lijst hieronder of jij een pasfoto moet inleveren.  

HOE: 
 je kunt jouw recente pasfoto (in een envelop en voorzien van naam en geboortedatum) in de brievenbus bij de voordeur van DEV Doorn inleveren. Je nieuwe pas geven we aan jouw leider. Deze bewaart alle passen in een mapje.

E. Berisa
Dijk, G. van
Doornenbal, C.M.
Doornenbal, D.
Feddema, S.
Genissen, S
A.R. Hiemstra
Hejazi,M
Meulenberg, N.
Molenbeek, S.
Molier, O.
Oeloff, R.
Rahmani, S.A
Ridderbosch, R.S.
Rietveld, J.N.
Spee, T. 

Aan het einde van de 2 zonnige voetbalmiddagen op 18 en 25 mei bleek OBS De Kameleon overall winnaar van het schoolvoetbaltoernooi voor Doornse basisscholen. De welverdiende beker werd vandaag uitgereikt aan de enthousiaste winnaars.