Home

180218 foto homepage website 1500 533

 

Deze week is Jorde minivriend van de week. Jorde zit sinds dit seizoen bij de minivrienden. Door zijn wilskracht en enthousiasme om te voetballen is hij deze week verkozen tot minivriend van de week. Zelfs na een nacht slecht geslapen te hebben wilde hij maar een ding, voetballen!
 
Naam: Jorde Smits
School: De Sterrenboog
Beste vrienden: Wessel, Storm en Yulius
Lievelingseten: Pannenkoek, Patat en Pizza
Leukst op trainen: Partijtjes
Favoriete voetbalclub: Feyenoord
 
Jorde, veel plezier met de beker en tot zaterdag!

Op zaterdag 17 oktober is Siem minivriend van de week geworden. Siem heeft zich de afgelopen weken geruisloos aangepast. Met z'n mooie outfit en z'n snelle rushes doorloopt hij de oefeningen. Na de training konden we hem mooi nog wat vragen stellen!
Naam: Siem van Buuren
School: De Sterrenboog
Beste vrienden: Thijs, Nout en Sem
Lievelingseten: Spinazie en pannenkoeken
Lievelingsclub: Nederlands Elftal


Siem, heel veel plezier met de beker je hebt hem verdiend!


Op zaterdag 10 oktober is Luuk minivriend van de week geworden. Luuk is sinds kort te bewonderen op de velden van DEV Doorn. Hij vond het best een beetje spannend en had even wat tijd nodig om te wennen. Maar toen eenmaal het ijs gebroken was bleek dat Luuk behoorlijk kan voetballen en viel er een last van zijn schouders. Dat hij hierdoor meteen de beker veroverde kwam als een leuke verassing! Na de training stelde we hem gelijk een aantal vragen.

Naam: Luuk Krook
School: De Kameleon
Beste vrienden: Rens, Maarten en Freek
Lievelingseten: Pizza Margaritha
Leukste op de training: Partijtje

Luuk, heel veel plezier met de beker en we zien dat je een fijne aanwinst bent!

Deze week was voor het eerst de felbegeerde beker weer van de partij. Na een korte uitleg vooraf over hoe je deze beker kan winnen begonnen alle minivrienden aan hun oefeningen. Zo ook Aiden. Met zijn mooie voetbaltenue, dribbels en schoten in de goal heeft hij deze week de beker binnengesleept. Dit is al de tweede keer in zijn voetbalcarrière en daarmee is nu al z'n vader voorbij!

Naam: Aiden Sluis
School: De Wijngaard
Vrienden: Ryan, Miquel, Yarith
Favoriete club: Real Madrid
Eten: Spinazie, kip nuggets
Hobby's: Voetbal en Klimmen

Veel plezier met de beker en tot volgende week!

Deze week is Thijmen minivriend van de week. Op vrijdagavond begint zijn voetbalhart al sneller te kloppen en zaterdag is het dan eindelijk zover, op naar het voetbalveld! Vol enthousiasme werkt hij de onderdelen af en maakt daarnaast nog wat tijd vrij voor een dolletje met z´n vriendjes.

Naam: Thijmen
Welke school zit je? OBS Vleuterweide
Wat is je lievelingseten? Macaroni en Pizza
Je favoriete voetbalclub? Ajax
Leukste op de training? Kat en muis spel
Beste vrienden: Yulius, Rick, Storm en Thijmen

Heel veel plezier met de beker, je hebt hem verdiend!

Het werd ons deze zaterdag weer niet makkelijk gemaakt in de strijd voor minivriend van de week. Er werd volop getraind en iedereen deed z'n stinkende best. Toch sprong er een iemand bovenuit en dat was Jelle. Jelle strijd al een tijdje voor de felbegeerde beker en deze week was het dan eindelijk zover. Jelle vermaakt zich altijd prima met z'n voetbalmaatjes en nog leuker werd het toen zijn vader toetrad tot het trainersgezelschap. Vooral in de partijtjes is winnen het enige wat voor Jelle telt!

In het bijzijn van zijn ouders kon ik hem mooi nog even wat vragen stellen.

Welke school zit je? Hoog Moersbergen
Wie zijn je beste vrienden? Rick, Seppe, Nout en Thijs
Wat is je lievelingseten? Spaghetti
Wat is je favoriete voetbalclub? Ajax
Wat vind je het leukst op de training? Partijtje

Jelle, heel veel plezier deze week met de beker, je hebt hem dik verdiend!

Real Madrid is de winnaar geworden van de Champions League. In de laatste wedstrijd werd Inter Milan met 8-2 verslagen. Real Madrid behaalde 16 punten in de Champions league, nummer 2 Barcelona eindige met 8 punten op de tweede. Inter Milan met werd 7 punten 3e en Manchester United 4 punten op de vierde plek.

Sem, Daan, Yusuf, Tijmen, Melle en Jørgen van harte gefeliciteerd met de beker! Een mooie foto impressie vind u hier.

Een spannende paaszaterdag voor Jens, Thomas, Sem, Bart, Mees en Yusuf. De 6 minivrienden speelden een toernooi bij Jonathan. De dag begon regenachtig maar al gauw werd het droog. DEV Doorn voetbalde tegen DVSU, DOSC, FC de Bilt en tegen Zuidvogels Oranje. Klik hier voor het fotoverslag.

Zaterdag waren er weer een hoop minivrienden die streden om de felbegeerde beker. Echter, er was er eentje die erbovenuit stak en dat was Maarten Verschure! In z'n oranje shirt speelde Maarten de sterren van de hemel. Met zijn snelle acties en mooie passes vermaakte hij het publiek. Het was een bijzondere dag omdat hij ook nog is voor z'n B diploma mocht afzwemmen. Onderweg naar de auto kon ik hem nog snel een paar vragen stellen:

Op welke school zit je: Kameleon
Wat is je lievelingseten: Pizza en patat
Wie zijn je beste vrienden: Melle en Juriaan
Wat is je favoriete club: DEV Doorn en Ajax

Maarten, heel veel plezier met de beker deze week, je hebt hem verdiend!