Home

Programma

en speelschema's

Nieuws

en verslagen

Vrienden

pagina's
 

Door de overvloedige sneeuw zijn de velden 1, 2 en 3 afgekeurd voor de trainingen. Alleen de trainingshoek mag betreden worden. Teams die vanavond wel een training gaan doen in de trainingshoek, worden hierover door hun trainers separaat op de hoogte gesteld.


DEV Doorn is een club met méér dan voetbal: het is voor onze trouwe toeschouwers en (oud)leden een bindende factor voor een gezellig verenigingsleven en dat wordt vooral draaiende gehouden door een club van gezellige vrijwilligers.
DEV Doorn is op dit moment op zoek naar vrijwilligers die de bar of keuken willen bemannen. Ben jij geïnteresseerd? Vraag dan informatie aan Wim Koonings, Yvonne Kraay of stuur een mail aan Mariëlle Vettorato via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Na vele jaren alleen vriendschappelijk tegen elkaar gespeeld te hebben, stond de derby tegen de vrienden van SVMM weer eens op het programma. Na een spannende en meeslepende wedstrijd trok DEV Doorn aan het langste eind, 0-2. Vooraf was de kracht van SVMM duidelijk met 31 doelpunten voor en maar 8 treffers tegen. Daarnaast had SVMM in de acht voorgaande wedstrijden 2 punten meer verzameld.
Met Piet Verschoor in de basis i.p.v. de geblesseerde Paul Okkersen bond DEV Doorn de strijd aan met koploper SVMM. Alleskunner Niek v Schaffelaar schoof van het middenveld naar centraal achterin. Vanaf de aftrap werd SVMM, door DEV Doorn, bij de strot gepakt. Overal op het veld werd SVMM opgejaagd en kreeg men geen gelegenheid tot opbouwen. Ook in balbezit was DEV Doorn de 1e helft heer en meester, waarbij het dynamische middenveld van DEV Doorn onder aanvoering van Piet Verschoor, vaak ongrijpbaar was voor SVMM. Geheel volgens het wedstrijdbeeld kwam DEV Doorn in de 15e minuut op voorsprong. Een goede voorzet van Patrick Schrooten werd prima tegendraads ingekopt, 0-1. Het leek wachten op meer goals. Helaas bleek dat echter het enige minpuntje van de 1e helft voor DEV Doorn. Ondanks het grote veldoverwicht en de diverse kansen stond het in de rust slechts 0-1.

Eind november was de prijsuitreiking van de Grote Clubactie. En ook dit jaar hebben we het als vereniging erg goed gedaan. In totaal hebben we 612 loten verkocht. De opbrengst wordt net als vorig jaar geïnvesteerd in de jeugdopleiding. Om zoveel mogelijk loten te verkopen hebben we voor het best verkopende team en de beste verkopers prijzen ter beschikking gesteld. Zo mag het winnende team naar een wedstrijd van FC Utrecht en hebben de 10 beste verkopers een extra zakcentje verdiend. De prijswinnaars zijn:

Het maximum aantal deelnemers van 20 koppels is bereikt, dus het is niet langer mogelijk om je aan te melden voor de voetbalquiz van 16 december aanstaande. De juiste antwoorden bij de oefenvragen zijn als volgt: 1) NAC, 2) Zidane, 3) Van Wolfswinkel, 4) Everton, 5) Tsjechië, IJsland en Turkije, 6) Michael Reiziger, 7) AGOVV.

Op zondag 17 december speelt FC Utrecht tegen Heracles. In aanloop naar deze wedstrijd organiseert FC Utrecht een aantal activiteiten in samenwerking met DEV Doorn: een voetbalclinic voor JO8 – JO12, een kaartverkoopactie en een spelersbusactie, en deelname aan de latje trap competitie bij FC Utrecht door onze JO13-1.

Ook dit seizoen is Sport2000 Van den Berg de officiële leverancier van de DEV Doorn kleding. U kunt gedurende het hele jaar alle DEV Doorn kleding kopen bij Sport2000 Van den Berg in de winkel, maar u kan nu ook gemakkelijk online bestellen! Daarnaast heeft DEV Doorn samen met Sport2000 Van den Berg een schitterende actie met een trainingstenue voor leden van DEV Doorn.

In verband met de sneeuw zijn alle thuiswedstrijden op 9 december afgelast. De training van de minivriendjes en de wedstrijdjes van de Champions League op de trainingshoek, kunnen gewoon doorgaan.

Zaterdag 9 december speelt het eerste elftal (door Christiaan Imhof liefkozend "vlaggenschip" genoemd) de laatste thuiswedstrijd van 2017. De aftrap voor de match tegen FC Lienden zal worden verricht door "Pupil van de week" Thijmen Steenbeek. Wij stellen hem graag aan u voor.