Home

Ook dit seizoen is Sport2000 Van den Berg de officiële leverancier van de DEV Doorn kleding. U kunt gedurende het hele jaar alle DEV Doorn kleding kopen bij Sport2000 Van den Berg in de winkel, maar u kan nu ook gemakkelijk online bestellen! Daarnaast heeft DEV Doorn samen met Sport2000 Van den Berg een schitterende actie met een trainingstenue voor leden van DEV Doorn.

De officiële kledingshop van DEV Doorn is nu ook online bereikbaar. Dat heeft voordelen, omdat je nu ook vele DEV Doorn artikelen direct vanuit je luie stoel bestelt. Zoals trainingsjacks, wedstrijdkousen, keepershandschoenen, sporttassen en nog veel meer.

Maatvoering? Geen probleem. Onder “Bestellen” kun je kiezen uit tal van verschillende maten en maatjes. Bij twijfel kom je gewoon langs bij Sport2000 Van den Berg. Opdruk van namen en rugnummers? Geen probleem. Onder “Bestellen” kun je precies aangeven hoe je het wilt hebben.

Kortom, de nieuwe DEV Doorn kledingshop maakt alles mogelijk op het gebied van DEV Doorn kleding. Neem snel een kijkje in de webshop. Jouw bestelling in de webshop wordt afgeleverd bij Sport2000 Van den Berg. Onder normale omstandigheden is de bestelling binnen 2-4 werkdagen af te halen. De winkel is gevestigd in Driebergen, Traaij 44-A.

Momenteel loopt er een actie voor de DEV Doorn trainingskleding, alleen online te bestellen!

Shirt met DEV Doorn logo, broek en kousen. Normaal: € 47,97. Actieprijs Junioren: €40,--  Senioren: € 42,--