Home

180218 foto homepage website 1500 533

De algemene ledenvergadering van DEV Doorn heeft op 13 november 2017 twee nieuwe bestuursleden benoemd: Jan Spigt en Christiaan Imhof. Beiden beschikken over de nodige ervaring uit een eerder bestuurslidmaatschap. De huidige vier leden blijven deel uitmaken van het verenigingsbestuur, zodat het nu uit zes leden bestaat.

171112 Jan SpigtJan Spigt (58) is de nieuwe voorzitter en belast met de representatie van de vereniging en de coördinatie van het bestuursbeleid. Enige jaren geleden bekleedde hij die functie ook. Na zijn afscheid bleef hij aan de vereniging als scheidsrechter verbonden. In het dagelijkse leven is Jan Spigt advocaat.

171112 Christiaan ImhofChristiaan Imhof (57) zal de portefeuille voetbaltechnische zaken voor zijn rekening nemen, een portefeuille die hem uit een voorgaand bestuur vertrouwd is. Hij is van diverse jeugdteams bij DEV Doorn trainer en coach geweest. Imhof maakt dit seizoen deel uit van de technische staf van de O23 en is lid van de Technische Commissie. Christiaan Imhof is jurist.

De blijvende leden van het bestuur zijn: 

  • Mariëlle Vettorato (secretaris);
  • Hans Telkamp (penningmeester);
  • Robert van Woerkom (bestuurslid sponsorzaken, tevens vicevoorzitter); 
  • Bart van den Brink (bestuurslid accommodatie, wedstrijden en evenementen).