Home

180218 foto homepage website 1500 533

Op zondag 17 december speelt FC Utrecht tegen Heracles. In aanloop naar deze wedstrijd organiseert FC Utrecht een aantal activiteiten in samenwerking met DEV Doorn: een voetbalclinic voor JO8 – JO12, een kaartverkoopactie en een spelersbusactie, en deelname aan de latje trap competitie bij FC Utrecht door onze JO13-1.

Voetbalclinic JO8 t/m JO12
Rondom de wedstrijd FC Utrecht – Heracles wordt er een clinic georganiseerd door trainers van FC Utrecht en trainers van DEV op het hoofdveld van DEV Doorn. Deze clinic wordt gegeven op woensdag 13 december tussen 15.00 en 17.00 uur op Sportpark Tuilland. De clinic is specifiek opgezet voor de jeugd van  JO12 – J011- J010 – JO9 – JO8. De clinic bestaat uit zes techniekonderdelen en is toegankelijk voor spelers van de bovenstaande teams van DEV Doorn. Ieder speler moet zich individueel opgeven. Opgeven kan alleen via www.fcutrecht.nl/clinicdevdoorn Wees er snel bij, want vol=vol.

Kaartverkoopactie en spelersbusactie
Daarnaast is er een verkoopactie aan voor wedstrijdkaarten voor de wedstrijd FC Utrecht – Heracles op zondag 17 december 14.30 uur. Je kunt dus zelf voor een leuk bedrag naar de wedstrijd. De prijs voor deze kaarten zijn nu € 7,50 (t/m 15 jaar) en € 12,50 voor iedereen vanaf 16 jaar. Van elke verkochte kaart gaat € 1,- naar de clubkas van DEV Doorn. De kaartverkoop zal via de leider van je team lopen.

Het team dat binnen DEV Doorn de meeste kaarten verkoopt, wordt op zondag 17 december opgehaald met de FC Utrecht spelersbus en uiteraard ook weer teruggebracht. Nodig dus je vader, moeder, opa, oma, vriendjes, vriendinnetjes, buurman etc. uit om via jouw team kaartjes voor de wedstrijd FC Utrecht-Heracles te kopen. Wie weet word jij dan met je team als VIP naar de wedstrijd vervoerd.

Latje trap competitie JO13-1 in het FC Utrecht stadion
In de rust van de wedstrijd FC Utrecht – Heracles zal onze eigen JO13-1 deelnemen aan de regionale RAC- competitie Latje Trap. Zij zullen in de rust het veld betreden en vanaf de 16 meter strijden voor een plek in de finale Latje Trap bij FC Utrecht. Laten we ervoor zorgen dat we hen massaal als DEV Doorn supporters komen aanmoedigen.