Home

Op zaterdag 27 januari 2018 hervat het eerste elftal van DEV Doorn de competitie tegen Oranje-Wit uit Elst. Wederom een volledig onbekende tegenstander. Een blik op de ranglijst leert ons dat de trotse koploper de rode lantaarndrager ontvangt. Een ideaal begin zou je zeggen, maar dat is zeker geen garantie op succes.

De geschiedenis heeft al meerdere keren bewezen dat het fout kan gaan in dit soort wedstrijden. DEV Doorn clubman van het jaar Hans Telkamp kan u daar alles over vertellen. De datum 8 mei 2016 staat nog in zijn geheugen gegrift. Zijn favorieten gingen op bezoek bij laagvlieger De Graafschap om het kampioenschap op te eisen, maar bleven steken op 1-1. Weg kampioenschap. DEV Doorn is dus gewaarschuwd.

In aanloop naar de herstart van de competitie speelt DEV Doorn een tweetal oefenwedstrijden. Op zaterdag 20 januari is FC Driebergen te gast (aanvang 14.30 uur) en op dinsdag 23 januari ontvangt DEV Doorn CDW (aanvang 20.15 uur). Zaterdag 3 februari is DEV Doorn vrij van competitievoetbal. Het speelt dan om 12.30 uur een oefenwedstrijd (uit) tegen IJsselmeervogels JO19-1. Dit elftal wordt getraind door een oude bekende: Wouter Zewuster. Oud-speler van VOP waar met name Rick Andeweg warme herinneringen aan over heeft gehouden. Na deze match staat er voor de liefhebber nog een aardig potje op het programma: IJsselmeervogels 1-GVVV 1.