Home

Op zaterdag 27 januari vond voor de tweede keer het Glow-and-Glüh-in-the-Dark toernooi plaats bij DEV Doorn. Er verschenen maar liefst 140 kinderen aan de aftrap en zij zorgden voor het nodige spektakel op de velden. Trainers, leiders en ouders hadden deze avond vrijaf gekregen. Zij konden heerlijk genieten van de voetbalkunsten van hun pupillen, de Glühwein en een broodje warme worst. De teams stonden voor de gelegenheid onder leiding van junioren en spelers van het eerste elftal.

Om klokslag 17.30 uur werd er afgetrapt door de mini's en de vedetten van de Championsleague. Team M3 van coach Levi kwam hier als winnaar uit de bus. Daarna was het de beurt aan talenten van JO8 en JO9. Zij trakteerden het publiek op diverse hoogstandjes en flitsende acties. Uiteindelijk trok team D6 van coach Stefan aan het langste eind. Het slotakkoord was voor de JO11 en JO12. Deze groep werd opgedeeld in twee poules van vijf teams. De winnaars van de poule traden aan voor de finale. Dit bleken team A2 van coach Simon en team B3 van coach Arend te zijn. Een heuse finale als sluitstuk van een topavond. En wat voor finale. Er werd gestreden op het scherpst van de snede en scheidsrechter Michel moest alle zeilen bijzetten om het duel tot een goed einde te brengen. Nadat de kruitdampen waren opgetrokken stapte team A2 van coach Simon met een 2-0 overwinning van het veld.

Grote winnaar was het enthousiaste publiek dat zichtbaar genoot van de entourage en de vele lachende gezichten. Er was helaas ook een domper. Ishan kwam ongelukkig terecht bij een val en brak zijn sleutelbeen. Heel veel sterkte Ishan. We hopen je snel weer terug te zien op het veld.

Al met al een fantastisch toernooi met heel veel dank aan Yvonne, Tamara, Regine en Saskia voor de organisatie. Het toernooi werd gesponsord door Schildersbedrijf W.F. van Beek. Wim, super bedankt namens iedereen.