Home

180218 foto homepage website 1500 533

Een wedstrijd tussen de nummer 1 (DEV Doorn) en de nummer laatst (Oranje Wit) van de 4e klasse H. Als koploper kan je het alleen maar verkeerd doen. Er wordt verwacht dat je wint, waarbij een klinkende uitslag als normaal wordt beschouwd. Na een behoorlijke 1e helft en een matige 2e helft werd het uiteindelijk 1-7.
Zoals verwacht mocht worden was het vanaf de aftrap eenrichtingsverkeer richting de keeper van Oranje Wit. De Doornse achterban hoefde ook niet heel lang te wachten op de eerste goal. Piet Verschoor nam deze in de 8-ste minuut voor zijn rekening door van buiten de zestien een teruggelegde bal in 1 keer op zijn slof te nemen, 0-1. In de 16-de minuut was het Tim Kas die goed voor zijn man kwam en een van de achterlijn teruggetrokken bal binnentikte, 0-2. Vijf Minuten later kwam ook de 0-3 op het conto van Tim Kas. In de 38-ste minuut was het Simon Böhmer die probeerde de goal van zijn vriend Piet te kopiëren door van grote afstand de bal binnen te schieten, 0-4. Het slotakkoord van de eerste helft was voor het duo Tim Kas en Piet Verschoor. De technicus Piet draaide weer eens soepel weg van zijn tegenstander die hem vervolgens onderuit veegde. Aangezien dit binnen de 16-meter was ging de bal op de stip. Tim Kas schoot de “pingel” vervolgens eenvoudig binnen, 0-5.

De tweede helft startte met een groot aantal kansen voor DEV Doorn. Binnen tien minuten zette Tim Kas, Ross vd Wulp, Simon Böhmer en Kelvin de Haan alleen voor de keeper. Helaas voor DEV Doorn lukte het geen van hen het net te vinden. Na deze tien minuten zakte het spelpeil van DEV Doorn ver terug. Het lukte Oranje Wit zelfs om wat vaker voor de goal te komen van DEV Doorn. In de 80-ste minuut wist men zelfs de derde corner op rij binnen te koppen, 1-5. De tegentreffer was voor DEV Doorn het sein om weer even gas te geven. In de 82-ste minuut wist Tim Kas zijn tegenstander achter zich te laten en kon hij de bal in de verre hoek binnen schuiven, 1-6. In de 87-ste minuut was het Ross vd Wulp die binnen de 16-meter over het been ging van zijn directe tegenstander en wederom ging de bal op de stip. Ook nu werd deze onberispelijk binnengeschoten door Tim Kas, 1-7.

Al met al een verwachte overwinning voor de mannen uit Doorn, die misschien wel hoger uit had moeten vallen. De grootste verrassing kwam echter na de wedstrijd toen bleek dat concurrent Ede/Victoria de punten had moeten laten aan GVC. Hierdoor staat DEV Doorn 7 punten voor op de nummer twee met nog vier wedstrijden te spelen. Te beginnen komende zaterdag tegen onze vrienden van SVMM uit Maarn.  Er wordt afgetrapt om 14.30 uur en na afloop zal DJ Wilco er ongeacht de uitslag een feestje van maken.

 

Marcel Laros, Beau v Ede, Patrick Schrooten, Paul Okkersen (55e Tim Werkhoven), Nick vd Wulp, Stefan Prij, Kelvin de Haan, Piet Verschoor (Chris Stuy), Tim Kas, Simon Böhmer,  Ross vd Wulp.