Home

180218 foto homepage website 1500 533

Per 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Concreet houdt de AVG in dat verenigingen moeten opschrijven hoe zij omgaan met persoonsgegevens van hun (oud-)leden en vrijwilligers. Voetbalvereniging DEV Doorn respecteert de privacy van haar (oud-)leden en draagt er zorg voor dat persoonsgegevens zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. In bijgaande link beschrijft DEV Doorn in een privacy statement hoe de vereniging aan deze gegevens komt en hoe ze worden verwerkt, gebruikt en beschermd.

Samengevat:
- Uw gegevens worden verwerkt in Sportlink. Dit is een online systeem voor voetbalverenigingen dat centraal wordt beheerd in opdracht van de KNVB.
- U heeft te allen tijde recht op inzage in uw persoonsgegevens zoals deze zijn vastgelegd in Sportlink. U kunt hiervoor een verzoek indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
- Wanneer u niet herkenbaar wil zijn op foto’s of ander beeldmateriaal dat op de website, de facebookpagina's, twitter en instagram gepubliceerd wordt, dan kunt u dat aangeven via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het bestuur