Home

Klik op deze link voor een overzicht van de voorlopige indeling richting het nieuwe seizoen. Het maken van de teamindeling is altijd een lastige opgave met vele aspecten waarmee rekening gehouden moet worden. De komende weken wordt er door de Technische Commissie van DEV Doorn nog volop gewerkt om de indeling verder vorm te geven. Zo moet er voor een aantal teams nog leiders en trainers gevonden worden en is een aantal spelers nog niet ingedeeld. Let op: de spreadsheet bestaat uit meerdere tabbladen per leeftijdscategorie. In geval van vragen of opmerkingen kunt het het beste een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Toelichting op de huidige stand van zaken bij de indelingen.

O19
In de O19 categorie verwelkomen we komend seizoen een nieuwe trainer, Walter Verkuijl. Walter zal samen met Christiaan Imhof de training en coaching van de O19-1 gaan verzorgen. Uiteraard zullen er korte lijnen zijn met Henk Kramer die ook komend seizoen weer de O19-2 voor zijn rekening neemt. In de voorbereiding op de competitie zullen er aan de hand van het totale aantal spelers nog spelers doorgeschoven kunnen worden van de O19-2 naar de O19-1. Trainers zullen in overleg met de TC bepalen wie dat betreft.

O17
In deze categorie is het de bedoeling dat de O17-1 en O17-2 tegelijk gaan trainen. Ook in deze categorie zullen er in de voorbereiding op de competitie aan de hand van het totale aantal spelers nog spelers kunnen worden doorgeschoven van de O17-2 naar de O17-1.

O15
Helaas is de keeper van de O14-1 van afgelopen seizoen gestopt met voetballen. Daarom zal in de voorbereiding op de competitie gekeken worden wie van de andere keepers (Luuk Peterse en Soheil Baktiary) in de O15-1 komt en wie in de O15-2.

O13
In deze categorie heeft de O12-2 van afgelopen jaar een onrustig jaar achter de rug. O.a. daardoor is er besloten de overgebleven spelers van dit team te verdelen over de O14, O13 en O12 teams. Hierdoor ontstaan in die categorieën wat grotere teams waar, indien noodzakelijk, afspraken over gemaakt zullen worden.

Van de overige, hier niet genoemde teams, zijn op dit moment geen bijzonderheden te melden.