Home

180218 foto homepage website 1500 533

Op zaterdagmiddag 2 juni sloten 20 jeugdteams van DEV Doorn het seizoen af met traditionele jeugdslotdag. Er waren vandaag 5 onderdelen, te weten penalty schieten, hooghouden, latje trappen, panna voetbal en "levend sjoelen". Zoals de fotoreportage (klik hier) laat zien waren er stralende koppies bij het ophalen van de gewonnen bekers. Dit jaar was er een extra ingelast onderdeel: een penalty bokaal voor de coaches/leiders. Dit bleek een groot succes, meer dan 20 leiders namen deel. Onder het toeziend oog van alle spelers werd de druk bij de leiders steeds hoger.

Eindelijk waren de rollen eens omgedraaid en dit leidde tot een zinderende finaleronde met als luid bejubbelde winnaar Wally van 't Klooster, coach van de JO10-1. Wat waren z'n pupillen trots op hem! De grote finales van de 3 hoofdonderdelen vonden plaats voor de hoofdtribune. De winnaars van de Mini’s en Champions tot en met JO19 gingen met elkaar de strijd aan. Er was een prachtige finale bij het penalty schieten, waarbij het tot het laatste moment spannend bleef. Wie zou er gaan winnen? Bouke van JO19-1, Olivier van JO14-1, Of Boudewijn van de mini’s/CL. (zie foto). Uiteindelijk ging Olivier er met de hoofdprijs vandoor bij het Penalty schieten. Bouke won als gedoodverfde favoriet het hooghouden. Joram (JO15-2) won de finale bij het Latje trappen (cross bar challenge)

Aansluitend was er een zeer gezellige en heerlijke barbecue verzorgd door het goed op elkaar ingespeelde BBQ-team Robert, Paul en Jan en Isabella. Speciale dank gaat uit naar het barteam, naar Maarten en Arend; naar Josta en Elly; naar Michel, Bo, Piet, Rahem en Stefan, de spelbegeleiders uit het eerste elftal; naar Tim, Moustafa, Mark en Merijn, de keepers uit het eerste elftal, naar Nils voor de mooie foto's en naar de ouders die extra hulp op de middag zelf aanboden.

Ook speciale dank voor ING, die de flesjes water heeft gesponsord.

Namens de jeugdactiviteiten commissie: Yvonne, Saskia, Tamara en Regine