Home

180218 foto homepage website 1500 533

Via dit schrijven brengt het bestuur de nijpende situatie op het gebied van het functioneren van DEV Doorn onder de aandacht en doen wij een beroep op uw betrokkenheid.DEV Doorn is een club met méér dan voetbal: het is voor de voetballers, toeschouwers en (oud)leden een bindende factor voor een gezellig verenigingsleven. Als u op zaterdag naar onze velden komt, is er in de dagen daarvoor al het nodige gebeurd om alles er tip top uit te laten zien. Dit alles is te danken aan onze vrijwilligers! Helaas is er in de afgelopen periode een telkens toenemend tekort aan vrijwilligers ontstaan. De situatie is nu zodanig dat bestuurs- en TC leden niet meer functioneren en/of aftredend zijn zonder dat er in opvolging kan worden voorzien. Daarbij is er clubbreed een tekort aan vrijwilligers. Een aantal mensen is steeds meer DEV-hooi op de vork gaan nemen waardoor zij het ook niet meer aan kunnen. Als zij ondersteund zouden worden dan kunnen we hen behouden.

DEV Doorn doet het goed en is financieel (nog) gezond, maar het verdere bestaan van DEV Doorn is in gevaar. Op verschillende manieren is gepoogd te voorzien in betrokkenheid van meer vrijwilligers maar dat heeft niet tot het gewenste resultaat geleid. DEV Doorn is een pure vrijwilligersorganisatie. Dat maakt het heel overzichtelijk: we zullen onze mooie club met elkaar draaiende moeten houden en gezamenlijk het voetbalplezier van onze kinderen moeten faciliteren. Lukt dat niet dan komt ook het bestaansrecht van DEV Doorn aan de orde.

Hieronder treft u een overzicht aan van vacatures binnen DEV Doorn met het verzoek deze te bekijken en aan te geven wat uw bijdrage aan het verder floreren van DEV Doorn zou kunnen zijn. U kunt reageren door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Voor sommige functies en situaties kan een (vrijwilligers)vergoeding aan de orde zijn.

Op maandagavond 3 september a.s. vindt een Algemene Ledenvergadering plaats waar het resultaat van deze oproep en de dan bestaande situatie zal worden besproken. We hopen op uw positieve respons. Laat uw DEV hart spreken zodat we met nieuwe energie en met elkaar de toekomst richting het honderdjarig bestaan tegemoet gaan.

Met vriendelijke groeten,

Bestuur DEV Doorn
Hans Telkamp
Bart van den Brink 
Christiaan Imhof
Mariëlle Vettorato-Dorrestein 

Vacatures DEV Doorn (excl. teamtaken als leider, bardienst, grensrechter, rijden, wassen e.d.)
Vaak bestaat het misverstand dat een vrijwilligersfunctie heel veel tijd kost. Veel functies/taken kosten echter niet veel tijd en andere kunnen gedeeld ingevuld worden. Ook kunnen veel functies/taken al of niet gedeeltelijk van huis uit worden ingevuld en/of zijn qua tijdsbesteding zelf te plannen.
Er is een grotendeels nieuw bestuur en gedeeltelijk TC nodig. Samenstelling en invulling van taken gaat vanzelfsprekend in overleg. Ook daar kunnen vele handen licht werk maken. Voor enkele functies/taken kan een (vrijwilligers)vergoeding aan de orde zijn.
Reacties graag naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacatures bestuur
Voorzitter 
Penningmeester
Secretaris
Bestuurslid Technische Zaken/TC lid

Vacatures TC
Technisch Jeugdcoördinator (TJC)
TC lid Coördinator oudere jeugd 

Overige vacatures:
Ondersteuning penningmeester:
- Innen contributie
- Facturen sponsoring verzenden/beheren
Jeugdtrainers
Trainer/coach DEV 2
Webredactie
Bezetting wedstrijdtafel dagdeel op zaterdag
Coördinator scheidsrechters
Barbezetting
Bardienstplanner
Schoonmaak
Openen/sluiten papiercontainer