Home

180218 foto homepage website 1500 533

De echte zomerperiode moet nog beginnen, maar de eerste 50 aanmeldingen zijn al binnen voor de DEV Doorn HeuvelrugJeugdvoetbaldagen, die op woensdag 22, donderdag 23 en vrijdag 24 augustus 2018 voor kinderen van 7 tot 16 jaar georganiseerd worden. Het gezellige evenement valt in de laatste week van de basisschoolvakantie. Opzet is om de voetballende jeugd in de zomermaanden een paar mooie voetbaldagen te bezorgen waarbij aandacht wordt besteed aan de voetbaltechnische ontwikkeling en waarbij vooral het plezier in de voetbalsport voorop staat! 
Drie dagen voetbal van 9.30 – 16.00 uur onder leiding van trainers met een KNVB licentie. Lunch is inbegrepen. De deelnemers worden ingedeeld in groepen van 10-15 spelers van ongeveer dezelfde leeftijd en elke groep wordt begeleid door twee trainers. Deelname staat ook open voor keepers, vriendjes, broertjes en zusjes.

Meld je snel aan via dit online formulier om zeker te zijn van een plekje.

Regelmatig krijgen we de vraag waarom spelers niet (meer) getoond wodt in de verjaardagskalender op deze website. Het antwoord daarop is eenvoudig: Dit hangt samen met het ingestelde privacyniveau in Sportlink. Sinds 2 jaar wordt dit niveau bij nieuwe aanmeldingen automatisch op "afgeschermd " ingesteld. De ledenadministratie kan dit niet aanpassen. U kunt dat zelf wel. Wilt u dat u of uw kind vermeld wordt in de verjaardagskalender? Wijzig dan het privacyniveau naar "normaal " via voetbal.nl. Meer informatie vindt u hier.

Het is het einde van het seizoen en alle leiders en trainers kunnen hun materialen (shirts, ballen, hesjes) inleveren bij Maarten en Arend op:
Zaterdag 30 juni van 09.00 - 12.00 uur en
Maandag   9 juli van 19.00 - 21.00 uur
Stop je als trainer/leider, neem dan ook je DEV sleutel mee! 
Lukt het niet op deze datum, stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Klik op deze link voor een overzicht van de voorlopige indeling richting het nieuwe seizoen. Het maken van de teamindeling is altijd een lastige opgave met vele aspecten waarmee rekening gehouden moet worden. De komende weken wordt er door de Technische Commissie van DEV Doorn nog volop gewerkt om de indeling verder vorm te geven. Zo moet er voor een aantal teams nog leiders en trainers gevonden worden en is een aantal spelers nog niet ingedeeld. Let op: de spreadsheet bestaat uit meerdere tabbladen per leeftijdscategorie. In geval van vragen of opmerkingen kunt het het beste een email sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vandaag werden de leerlingen van de Daltonschool Nicolaas op het schoolplein verblijd met de DEV Doorn wisseltrofee omdat zij het overall klassement hadden gewonnen van de jaarlijkse schoolvoetbaltoernooien van 23 en 30 mei jongstleden. Nogmaals: Van harte gefeliciteerd!

Op zaterdagmiddag 2 juni sloten 20 jeugdteams van DEV Doorn het seizoen af met traditionele jeugdslotdag. Er waren vandaag 5 onderdelen, te weten penalty schieten, hooghouden, latje trappen, panna voetbal en "levend sjoelen". Zoals de fotoreportage (klik hier) laat zien waren er stralende koppies bij het ophalen van de gewonnen bekers. Dit jaar was er een extra ingelast onderdeel: een penalty bokaal voor de coaches/leiders. Dit bleek een groot succes, meer dan 20 leiders namen deel. Onder het toeziend oog van alle spelers werd de druk bij de leiders steeds hoger.

Met nog een kleine 2 weken te gaan voordat het WK Voetbal 2018 zal aanvangen, werd bij voetbalvereniging DEV Doorn alvast afgetrapt met een heuse WK Voetbal Quiz, zoals altijd vakkundig georganiseerd door Rick Andeweg. Rond half 7 stonden de eerste teams al te trappelen om te beginnen en toen alles gereed was, werd om 7 uur de eerste vraag gesteld. De ronden waren goed verdeeld met o.a. vragen over Oranje, algemene WK vragen en een ronde met opvallende spelers. Iedereen herkende gelijk de grote blonde bos van de Colombiaan Carlos Valderama. Echter bij de brede scheiding van Kick Smit moest men de wenkbrauwen toch aardig fronsen. Na afloop van de ronde "Waar of Niet Waar" weten vele nu de leuke achtergrond feitjes in de historie van het WK Voetbal. Wist u bijvoorbeeld dat Gary Lineker toch echt tijdens een WK wedstrijd zijn grote boodschap deed op het veld? Of dat het elastiekje van de broek van Giuseppe Meazza in 1934 brak bij de aanloop van een strafschop? De WK Quiz deelnemers van DEV Doorn zullen het in ieder geval niet meer vergeten.

Wat was het weer een geweldig jaar voor onze Doornse basisscholen om met het prachtige weer te mogen voetballen met elkaar. Evenals de leerlingen hebben ook veel ouders genoten van dit jaarlijkse evenement. Op de woensdagmiddag 16 mei (bovenbouw) en 23 mei (onderbouw) werden de schoolvoetbaltoernooien gespeeld met in totaal 530 kinderen. Zij vormden 54 teams in 10 poules. In totaal werden er maar liefst 120 wedstrijden gespeeld.
De teamleiding werd gevormd door enthousiaste ouders die overwegend door de scholen waren aangesteld. De scheidsrechters en overige vrijwilligers, waaronder EHBO, werden geregeld door de voetbalvereniging DEV Doorn. De winaar van iedere poule werd met een fraaie beker beloond. De school met de hoogste gemiddelde score was Dalton/Nicolaas. Dus deze school mag het komende jaar met de grote wisselbeker pronken.

Deze twee onvergetelijke middagen zijn mede mogelijk gemaakt dankzij sponsoring door Jumbo (lekkernijen), The Readshop (vaantjes) en Thermen Soesterberg (tassen), waarvoor veel dank!

Einduitslag voor het 2018-toernooi: 

1) Dalton Nicolaas, wedstrijdgemiddelde: 1,68
2) Sterrenboog, wedstrijdgemiddelde: 1,55
3) Wijngaard, wedstrijdgemiddelde: 1,19
4) Kameleon, wedstrijdgemiddelde: 1,17

Per 25 mei 2018 is de nieuwe privacywet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Concreet houdt de AVG in dat verenigingen moeten opschrijven hoe zij omgaan met persoonsgegevens van hun (oud-)leden en vrijwilligers. Voetbalvereniging DEV Doorn respecteert de privacy van haar (oud-)leden en draagt er zorg voor dat persoonsgegevens zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. In bijgaande link beschrijft DEV Doorn in een privacy statement hoe de vereniging aan deze gegevens komt en hoe ze worden verwerkt, gebruikt en beschermd.

Samengevat:
- Uw gegevens worden verwerkt in Sportlink. Dit is een online systeem voor voetbalverenigingen dat centraal wordt beheerd in opdracht van de KNVB.
- U heeft te allen tijde recht op inzage in uw persoonsgegevens zoals deze zijn vastgelegd in Sportlink. U kunt hiervoor een verzoek indienen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
- Wanneer u niet herkenbaar wil zijn op foto’s of ander beeldmateriaal dat op de website, de facebookpagina's, twitter en instagram gepubliceerd wordt, dan kunt u dat aangeven via een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het bestuur