Home

Het bestuur bedankt iedereen die gereageerd heeft op de oproep voor vrijwilligersfuncties bij DEV Doorn. We hebben in de afgelopen periode heel veel positieve reacties gehad, veel mensen gesproken en een groot aantal vrijwilligersfuncties is inmiddels ingevuld. Op de ALV van 3 september kunnen we een nieuw en kundig bestuur voorstellen en sinds vandaag zijn we ook voorzien van een nieuwe en ervaren wedstrijdsecretaris! Maar we zijn er nog niet want we kunnen nog altijd vrijwilligers gebruiken (zie vacature lijst hieronder) dus als je wat voor DEV Doorn wilt doen, meld je dan ajb aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot slot: de velden van DEV Doorn liggen er prachtig bij (groen!!) en alles is al zo goed als klaar voor de start van competitie, laten we er met z'n allen maar weer een mooi seizoen van maken!

Update van de vacatures:

Vacatures bestuur
Voorzitter: is vervuld
Penningmeester: gesprekken zijn gaande, zo goed als vervuld (vakantie).
Secretaris: is vervuld
Bestuurslid Technische Zaken/TC lid: info bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Algemeen bestuurslid: gesprekken zijn gaande met bestuur en kandidaat bestuurders
Vacatures TC
Technisch Jeugdcoördinator (TJC): info bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
TC lid Coördinator oudere jeugd: info bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Overige vacatures
Ondersteuning penningmeester: is vervuld
Ondersteuning secretaris: is vervuld
Wedstrijdsecretaris: is vervuld
Bezetting wedstrijdtafel dagdeel op zaterdag: nog niet vervuld? Dan wordt een het verplichte teamtaak
Lid sponsorcommissie: is vervuld
Lid jeugdactiviteitencommissie: is vervuld
Jeugdtrainers: is vervuld:ieder team heeft een trainer, maar er blijft altijd behoefte aan technisch kader.
Trainer/coach DEV 2: info Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coördinator scheidsrechters (is vervuld)
Barbezetting (één aanmelding, wie volgt?)
Bardienstplanner (is vervuld)
Wedstrijdtafelplanner (is vervuld)