Verenigingszaken

Op woensdagmiddag 27 september vindt het jaarlijkse Heuvelrugvoetbaltoernooi plaats. Dit jaar is het TIENDE toernooi! Extra feestelijk dus! De jongens en meisjes, van zes tot elf jaar van de voetbalverenigingen binnen onze gemeente zijn weer aan de beurt! Wethouder Veldhuizen doet de aftrap, en voor de kinderen geldt: wie de bal vangt, mag hem houden! Het college is voor zover mogelijk voltallig aanwezig, sommige collegeleden blijven de hele middag genieten van onze sportieve jeugd en samen doen zij ook de prijsuitreiking. Een goede kans voor ouders en begeleiders om eens een wethouder te spreken, zonder een afspraak want ze lopen toch bij de velden! De kans is heel klein dat de burgemeester er ook is – hij heeft andere verplichtingen die dag.  Ongeveer 400 kinderen in de leeftijd van 6 tot 11 jaar voetballen met en tegen elkaar! Er is wat lekkers te eten, iets te drinken en natuurlijk zijn er ook weer prijzen te winnen. Voor alle deelnemers is er weer een vaantje en de pouleprijzen zijn voor … ? Daarnaast wordt dit jaar voor het eerst de sportiviteitprijs uitgereikt, dus meer kans voor jouw team om te winnen. 

Op 30 juni, precies halverwege 2017, passeren onze zonnepanelen de productiegrens van 20.000 KWH. De doelstelling is dat DEV Doorn jaarlijks 40.000 KWH opwekt, gelijk aan het jaarverbruik van ongeveer 13 huishoudens. Als je bedenkt dat we pas eind februari begonnen zijn met de productie, liggen we mooi op schema. Met de zonnepanelen op het dak kan DEV Doorn op jaarbasis volledig in de eigen stroombehoefte voorzien. Vooral de lichtmasten zijn grote stroomvreters. Klik hier voor het realtime dashboard.

De gemeente is druk bezig om de grasvelden te prepareren voor het aankomende seizoen. Het is verboden om de grasvelden (ook de trainingshoek) te betreden. Dit om te voorkomen dat er schade wordt aangericht aan het ingezaaide gras. Het gevolg kan zijn dat er herstelwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd en dat de velden hierdoor later vrijgegeven gaan worden.

Bestuur DEV Doorn

Het is alweer bijna een traditie aan het worden, maar ook dit jaar weer organiseert DEV Doorn de Heuvelrug Jeugdvoetbaldagen op dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 augustus voor kinderen van 7 tot 16 jaar. Opzet is om de voetballende jeugd in de zomermaanden een paar mooie voetbaldagen te bezorgen waarbij aandacht wordt besteed aan voetbaltechnische ontwikkeling en waarbij vooral het plezier in de voetbalsport voorop staat!

De Jeugdvoetbaldagen vinden deze zomer plaats in de laatste week van de schoolvakantie. Drie dagen lang voetbal van 9.30 – 16.00 onder leiding van trainers met een KNVB licentie! De deelnemers worden ingedeeld in groepen van ongeveer dezelfde leeftijd van 10-15 spelers/speelsters. Elke groep wordt begeleid door twee opgeleide trainers. De bijdrage per deelnemer bedraagt € 40,= voor DEV Doorn leden en € 50,00 voor niet-leden voor 3 dagen (incl. lunch). Deelname staat ook open voor keepers, vriendjes, broertjes en zusjes.
Aanmelden kan tot 10 augustus bij Mariëlle Vettorato via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Wil je voetballen, dan kun je altijd terecht bij DEV Doorn. De teamindeling van volgend seizoen is al grotendeels rond (zie deze link voor de laatste stand van zaken) maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe en talentvolle voetballer(tje)s. En enkele teams kunnen nog spelers gebruiken: we kunnen in de teams van JO13 en JO12 (jeugd onder 13 en 12 jaar) nog diverse spelers plaatsen.  Dit gaat uiteraard in overleg met de TC en de leiders. 
Wil jij meevoetballen in de bovenstaande teams of in een ander team, geef je dan op via het aanmeldingsformulier en stuur dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.