Aan- en afmelding

Aanmelding

Vanaf 4 jaar mag een kind meetrainen bij de minivrienden (zie info onderaan) en als een kind zes jaar is of snel wordt, mag het bij ons trainen en wedstrijden spelen. Voor vragen over de indeling in een team, trainingen of andere voetbaltechnische onderwerpen kan contact worden opgenomen met technisch jeugdcoördinator Michel van Aken, hetzij per e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), hetzij telefonisch (06-13261022).

Onder 'Documenten' (zie de balk hierboven) staat een aanmeldformulier, zowel in Word als in pdf. Het ingevulde aanmeldformulier kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of opsturen naar: 

Ledenadministratie DEV Doorn
Buurtweg 3b
3941 MC Doorn


Afmelding

Beëindiging van het lidmaatschap kan aan hetzelfde (e-mail)adres worden gericht. Stel wel eerst vast of is voldaan aan de artikelen 2.1 en 2.1 van het verenigingsreglement.

________________________

Minivrienden

Kinderen van vier en vijf jaar die willen gaan voetballen, voelen zich in het algemeen het meest op hun gemak bij de minivrienden. De organisatie van de minivrienden berust bij Melvin Steenbeek (06-22836803) en Richard van de Heuvel (06-25098429).

Klik hier voor meer informatie over de minivrienden