Verenigingsnieuws 2016/2017

Op woensdagmiddag 27 september vindt het jaarlijkse Heuvelrugvoetbaltoernooi plaats. Dit jaar is het TIENDE toernooi! Extra feestelijk dus! De jongens en meisjes, van zes tot elf jaar van de voetbalverenigingen binnen onze gemeente zijn weer aan de beurt! Wethouder Veldhuizen doet de aftrap, en voor de kinderen geldt: wie de bal vangt, mag hem houden! Het college is voor zover mogelijk voltallig aanwezig, sommige collegeleden blijven de hele middag genieten van onze sportieve jeugd en samen doen zij ook de prijsuitreiking. Een goede kans voor ouders en begeleiders om eens een wethouder te spreken, zonder een afspraak want ze lopen toch bij de velden! De kans is heel klein dat de burgemeester er ook is – hij heeft andere verplichtingen die dag.  Ongeveer 400 kinderen in de leeftijd van 6 tot 11 jaar voetballen met en tegen elkaar! Er is wat lekkers te eten, iets te drinken en natuurlijk zijn er ook weer prijzen te winnen. Voor alle deelnemers is er weer een vaantje en de pouleprijzen zijn voor … ? Daarnaast wordt dit jaar voor het eerst de sportiviteitprijs uitgereikt, dus meer kans voor jouw team om te winnen. 

Op 30 juni, precies halverwege 2017, passeren onze zonnepanelen de productiegrens van 20.000 KWH. De doelstelling is dat DEV Doorn jaarlijks 40.000 KWH opwekt, gelijk aan het jaarverbruik van ongeveer 13 huishoudens. Als je bedenkt dat we pas eind februari begonnen zijn met de productie, liggen we mooi op schema. Met de zonnepanelen op het dak kan DEV Doorn op jaarbasis volledig in de eigen stroombehoefte voorzien. Vooral de lichtmasten zijn grote stroomvreters. Klik hier voor het realtime dashboard.

De gemeente is druk bezig om de grasvelden te prepareren voor het aankomende seizoen. Het is verboden om de grasvelden (ook de trainingshoek) te betreden. Dit om te voorkomen dat er schade wordt aangericht aan het ingezaaide gras. Het gevolg kan zijn dat er herstelwerkzaamheden moeten worden uitgevoerd en dat de velden hierdoor later vrijgegeven gaan worden.

Bestuur DEV Doorn

Het is alweer bijna een traditie aan het worden, maar ook dit jaar weer organiseert DEV Doorn de Heuvelrug Jeugdvoetbaldagen op dinsdag 15, woensdag 16 en donderdag 17 augustus voor kinderen van 7 tot 16 jaar. Opzet is om de voetballende jeugd in de zomermaanden een paar mooie voetbaldagen te bezorgen waarbij aandacht wordt besteed aan voetbaltechnische ontwikkeling en waarbij vooral het plezier in de voetbalsport voorop staat!

De Jeugdvoetbaldagen vinden deze zomer plaats in de laatste week van de schoolvakantie. Drie dagen lang voetbal van 9.30 – 16.00 onder leiding van trainers met een KNVB licentie! De deelnemers worden ingedeeld in groepen van ongeveer dezelfde leeftijd van 10-15 spelers/speelsters. Elke groep wordt begeleid door twee opgeleide trainers. De bijdrage per deelnemer bedraagt € 40,= voor DEV Doorn leden en € 50,00 voor niet-leden voor 3 dagen (incl. lunch). Deelname staat ook open voor keepers, vriendjes, broertjes en zusjes.
Aanmelden kan tot 10 augustus bij Mariëlle Vettorato via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Wil je voetballen, dan kun je altijd terecht bij DEV Doorn. De teamindeling van volgend seizoen is al grotendeels rond (zie deze link voor de laatste stand van zaken) maar we zijn altijd op zoek naar nieuwe en talentvolle voetballer(tje)s. En enkele teams kunnen nog spelers gebruiken: we kunnen in de teams van JO13 en JO12 (jeugd onder 13 en 12 jaar) nog diverse spelers plaatsen.  Dit gaat uiteraard in overleg met de TC en de leiders. 
Wil jij meevoetballen in de bovenstaande teams of in een ander team, geef je dan op via het aanmeldingsformulier en stuur dit naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Helaas wist het eerste elftal zich op zaterdag 10 juni niet te handhaven in de derde klasse. In de verlenging van de returnwedstrijd tegen Veenendaal werd het pleit beslist in het nadeel van DEV Doorn: 2-4. Felicitaties aan het team van Veenendaal dat in het rommelige, maar spannende duel uiteindelijk over de langste adem beschikte. De ongeplande combi van nacompetitie en jeugdslotdag pakte goed uit. Dankzij het mooie weer en de uitmuntende voorbereiding door het organisatieteam verliep alles op rolletjes en hadden alle bezoekers van sportpark Tuilland een mooie middag, ondanks het zuur van de degradatie. Christiaan Imhof en Nils Wassenaar maakten een uitgebreid fotoverslag. Er zitten tal van mooie portretfoto's tussen die u naar hartelust kunt downloaden voor eigen gebruik. Jilles Verberkmoes liet zich kronen tot de penalty-koning van DEV Doorn, Bouke Logge bleek de beste balkunstenaar bij het hooghouden en Ties Everloo ging met de hoofdprijs aan de haal op het onderdeel "latje trap". 

Aanstaande zaterdag wordt de drukste dag van het jaar op DEV Doorn! Niet alleen staat de traditionele Jeugdslotdag op het programma; onverwacht speelt ons eerste elftal z’n belangrijkste wedstrijd van het seizoen. Een allesbeslissende na-competitie-wedstrijd tegen Veenendaal voor het lijfsbehoud in de 3e klasse. (De afgelopen weken wisten de “mannen van Van Aken” Bunnik ’73 en Echteld uit te schakelen in strijd om een plek in de derde klasse en vorige week eindigde de uitwedstrijd tegen Veenendaal in 2-2). Al met al zaterdag dus een topdrukte en ongelofelijk veel gezelligheid en sensatie op Tuilland!

Neem de volgende aandachtspunten goed in je op, zodat we gezamenlijk deze dag in goede banen kunnen leiden.

Op zaterdag 3 juni stond het eerste finale duel van de nacompetitie tussen VV Veenendaal en DEV Doorn op het programma. De wedstrijd werd afgewerkt op het sfeervolle sportcomplex van de Veenendaalers. De gastheren zijn aan een indrukwekkende reeks bezig. Sinds 1 oktober werd er geen competitiewedstrijd meer verloren en werd Veenendaal tweede in de vierde klasse H. Een tegenstander om rekening mee te houden.

Klik op deze link om een pdf-overzicht van de voorlopige teamindeling te raadplegen of downloaden. Klik op "lees meer" voor een toelichting op de huidige stand van zaken. In geval van vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Na de dubbele overwinning op VV Echteld heeft ons eerste elftal zich geplaatst voor de finale van de nacompetitie. In de finale speelt DEV Doorn een dubbele ontmoeting tegen VV Veenendaal. De eerste wedstrijd wordt op zaterdag 3 juni bij VV Veenendaal gespeeld. Op zaterdag 10 juni volgt de return op Sportpark Tuilland. Beide wedstrijden beginnen om 14.30 uur. De winnaar speelt volgend seizoen in de derde klasse. Kom massaal onze jongens steunen om het klassebehoud veilig te stellen!

VV Veenendaal

Sportpark De Groene Velden II

Groeneveldselaan 15

Veenendaal

Op zaterdag 10 juni staat ook de Jeugdslotdag op het programma. Deze happening gaat uiteraard gewoon door.

De mussen vielen dood van het dak maar zaterdag de 27e stond in de nacompetitie de return tegen Echteld op het programma. Op een ouderwets strak natuurgras veld, waren de omstandigheden zwaar, maar bleef DEV Doorn overeind.

In het laatste toernooi van het seizoen, uit bij Jonathan liet de E4 nog één keer zien hoe goed zij kunnen voetballen. Want het toernooi markeerde ook het einde van een tijdperk. Twee van onze kanjers gaan het team verlaten: Floris gaat hoofdklasse spelen bij Driebergen en Levi bij Woudenberg. Maar vandaag konden zij nog hun kunsten laten zien in het team waar ze twee jaar mee zijn opgetrokken. In een tropische hitte overigens.

Op dinsdag 23 mei stond voor DEV Doorn de eerste nacompetitiewedstrijd op het programma tegen VV Echteld. De wedstrijd werd in Doorn afgewerkt vanwege het ontbreken van een lichtinstallatie in Echteld. DEV Doorn wist vooraf niet veel over de tegenstander die als vierde was gefinisht in de vierde klasse. Dit was overigens het eerste seizoen van de gasten in de zaterdag competitie. Daarvoor speelden ze in de derde klasse op zondag. Een tegenstander om rekening mee  te houden.

Op dinsdagavond 23 mei wisten de mannen van Van Aken het eerste nacompetitieduel tegen VV Echteld thuis met 5-3 te winnen. Lang ging het gelijk op, maar dankzij twee stafschoppen tegen het einde van de wedstrijd, pakte het resultaat gunstig uit voor DEV Doorn. Aanstaande zaterdag is de returnwedstrijd om 14.30 uur in Echteld. Komt allen ons eerste elftal aanmoedigen voor lijfsbehoud in de derde klasse. Bij een gunstige afloop in Echteld volgt een nogmaals een tweeluik op zaterdag 3 en 10 juni tegen de FZO of Veenendaal. Het eerste duel in Zeist werd met 1-3 door Veenendaal gewonnen. 

Met dank aan Angeline ten Berge hebben we het bijgaande webalbum voor u samengesteld van het recente "The Readshop" schoolvoetbaltoernooi voor de bovenbouw. Overall winnaar werd de Daltonschool Nicolaas.

Zaterdag 10 juni start om 14.00 uur (voor de mini's en CL om 15.30!,) bij DEV Doorn de spectaculaire jeugdslotdag voor alle leeftijden! Er hebben zich al veel spelers opgegeven, maar je kunt nog meedoen. Bij elk onderdeel zijn er leuke prijzen te verdienen. Geef je op via je leider, dan heb jij ook op 10 juni een onvergetelijke middag! De dag kost inclusief BBQ € 7,50 (dus ook als je niet mee-eet). Ouders, broers en zussen mogen ook mee-eten voor €7,50 deze ook graag opgeven via je leider.  

Na een mooie derde plek op bij het BZS toernooi stond er op 20 mei een nieuw toernooi op het programma voor DEV Doorn JO9-1. 
De eerste wedstrijd speelde DEV tegen SO Soest. Het krachtverschil was te groot DEV kwam meteen uit de startblokken en binnen een paar minuten stond het al 3-0 voor DEV. DEV bleef voetballen en de wedstrijd eindigde in een 7-0 overwinning.

Eindelijk was het dan zover op zaterdag 20 mei: het duel tussen de grote broer DEV 19-1 en de jongere versie DEV 17-1. Vooraf had het jongste broertje het vuurtje al opgestookt, door aanspraak te maken op de grootste kleedkamer op sportpark Tuilland. De vraag was: hoe zijn de krachtsverhoudingen en wie gaat uiteindelijk winnen? Daarnaast was er nog het tweegevecht op het middenveld van de broeders Robin en Thomas Blokhuys.

Al op 6 mei speelde de JO13-2 van DEV Doorn zijn kampioenswedstrijd. Gadegeslagen door het voltallig uitgelopen bestuur van onze fijne vereniging en een meute fans werd toen met 9-1 gewonnen. De laatste wedstrijd speelde de JO13-2 afgelopen zaterdag tegen DOVO. Omdat DOVO maar negen man op de been kon krijgen trad de JO13-2 natuurlijk ook met negen spelers in het veld (helaas bleek dat niet voor iedereen in onze competitie vanzelfsprekend). Aanvoerder Valentijn, normaal onze snelle laatste man, speelde het laatste kwartiertje in de spits en scoorde een zuivere hattrick: eindstand 9-1.

Na de mislukte wedstrijd van verleden week was het o zo lekker om weer eens een goed toernooi te spelen. De voortekenen waren gunstig: niet al te moeilijk ingedeeld – maar toch; je moet het wel even allemaal doen – en ook nog een heerlijk lente zonnetje boven het mooie voetbalparkje van SVMM. Vandaag stonden wij als triumviraat langs de kant met Marion (moeder van Jip) en trainer Hans Roseboom. Ook dit onderdeel van de opstelling bleek prima te kloppen. Voor elke wedstrijd had ik apart een opstelling gemaakt die paste bij wat wij van de tegenstander konden verwachten en die ook – zoveel mogelijk - recht deed aan wensen van spelers.

Na het winnen van de beslissingswedstrijd kan DEV Doorn zich op gaan maken voor de nacompetitie. Het programma is als volgt:

Op zaterdag 20 mei stond de beslissingswedstrijd tussen Bunnik'73 en DEV Doorn op het programma. Door de resultaten van het afgelopen weekend waren de ploegen gelijk geëindigd op de 13e plaats. De reglementen schrijven voor dat bij directe promotie of degradatie het doelsaldo niet telt en dat een beslissingswedstrijd op neutraal terrein de doorslag moet geven. De wedstrijd werd afgewerkt op het schitterende sportcomplex van SO Soest. Na een bloedstollende strijd stapte DEV Doorn met de overwinning van het veld.

Op zaterdag 13 mei stond er voor de JO9-1 het BZS toernooi op het programma in Beusichem. DEV speelde tegen teams die allemaal uit de derde klasse komen.
 

 

 

 

 

 

 

Na een mooi seizoen, waar ze vanaf de tweede wedstrijd constant bovenaan hebben gestaan, heeft Zondag 2 het kampioenschap tijdens een spannend seizoenseinde binnengesleept. Lang bleef Amsvorde in de poule op gelijke hoogte met DEV Doorn, maar heeft twee wedstrijden voor het einde verloren van Kampong waardoor de mannen van Zondag 2 tijdens de laatste thuiswedstrijd tegen Hooglanderveen het kampioenschap veilig konden stellen! Het was een spannend seizoen met veel hoogtepunten en een aantal dieptepunten, maar uiteindelijk mochten de mannen van Zondag 2 de schaal in de lucht houden.

Zaterdag 20 mei speelt ons eerste elftal een beslissingswedstrijd tegen Bunnik'73. De winnaar van dit duel gaat nacompetitie spelen voor lijfsbehoud. Het verliezende team degradeert rechtstreeks naar de 4e klasse.

Op zaterdag 13 mei was DEV Doorn te gast bij SVM Maartensdijk. Voor de Doornaars was het "do or die" vandaag. De laatste competitiewedstrijd moest gewonnen worden en hopen dat de uitslagen op de andere velden gunstig zouden uitpakken. Na 90 minuten bleek dat het Doornse vlaggenschip niet was gezonken.

De laatste wedstrijd voor JO19-1 van dit seizoen werd gespeeld op sportpark Spitsbergen in Veenendaal. VRC had de laatste wedstrijd de eerste punten bij elkaar gesprokkeld en was dus in de “winning mood”. Bij de DEV selectie was afgesproken om alle spelers evenveel speeltijd te gunnen, dus het was wisselen om de 15 minuten. De Doornse mannen startten gretig en binnen 3 minuten scoorde aanvoerder Job Hiemstra, na een steekpass van Stefan Pater, met een “strak” schot in de linkerhoek; 0–1.

Tsja en dan moet het er kennelijk een keer van komen dat je een keer tegen een onvervalste afstraffing aanloopt. Nog niet eerder meegemaakt met dit team. Ja verliezen. Of een keer een slechte wedstrijd. Maar zo kansloos verliezen alsof je in de verkeerde competitie bent ingedeeld, dat was voor het eerst.

Op zaterdag 6 mei stond de laatste thuiswedstrijd van DEV Doorn op het programma. Een cruciaal duel voor de Doornaars, want het gat naar een p/d plek was een punt. Er moesten punten behaald worden. Tegenstander deze middag was Jonathan uit Zeist. Op voorhand een lastige wedstrijd voor DEV Doorn, maar niets was minder waar. Aan de hand van youngsters Job Demmers en Jordi Witbreuk werden de punten binnengesleept.

Afgelopen vrijdag 5 mei is Herman Honing op 77-jarige leeftijd tijdens een partijtje tennis plotseling overleden. Herman is in het verleden langdurig leider geweest van een jeugdelftal, daarnaast is hij leider geweest bij DEV 1 en ook nog een aantal jaren van het derde zondagelftal. Herman was een persoonlijkheid die een ingeslagen weg niet gauw verliet. Hij kon zijn mening op een kernachtige manier neerzetten en hij beschikte ook over de nodige humor. Vooral tijdens de reisjes van de A-junioren naar Francheville hebben we hem ook op dat gebied leren kennen.
We wensen zijn vrouw, zijn kinderen en kleinkinderen erg veel sterkte.

Deze zaterdag moest DEV op bezoek op sportpark "Panhuis” bij de koploper van deze competitie. Tot grote verbazing van de DEV-schare liepen er al stewards en beveiligers rond, maar dat bleek naderhand omdat het eerste van DOVO thuis speelde. Voor de Doornse mannen stond er niets op het spel, behalve de eer om te winnen. DOVO JO19-3 staat bovenaan en moest nog punten halen om het kampioenschap veilig te stellen. De zon stond heerlijk aan de hemel, maar het grasveld (met excuses van de tegenstander) was meer een droog knollenveld. Een fris, à-la Barcelona spelend DEV team,  combineerde frank en vrij en liet de bal in het hele team rondgaan.

Vanuit het oogpunt van de prijzen was dit een wedstrijd om des keizers baard, want het kampioenschap was verleden week al gespeeld. Nou ja…we willen natuurlijk allemaal wel graag de eervolle tweede plek in handen houden. Maar zoals de groep er de laatste tijd in zit hebben ze niet veel motivatie nodig. Hoewel ik in de eerste helft nog wel een beetje de echte krijgersmentaliteit miste. En daar werd wel een beroep op gedaan tegen deze tegenstander, die we inmiddels al aardig kennen. Dit team waren we ook in de najaarscompetitie al tegengekomen en we hadden in de huidige competitie al een keer op hun veld gespeeld. Alle twee keer gewonnen, zij het dat de laatste keer gepaard ging met een hoop blessureleed. Want die van VRC zijn stevige knapen die de duels niet uit de weg gaan. Bovendien met een paar rappe en handige spelertjes voorin.

De titel van dit artikel had van alles kunnen zijn: "Tibbe opent score in kampioenwedstrijd op weergaloze wijze". Of "Pas elfjarige Roynaldinho scoort hattrick in kampioenswedstrijd". Of "Luuk is terug na zware blessure, en hoe". Of "Joram op weg naar eredivisie", "Bondscoach Langeler van Jong Oranje volgt Medoc", "Vaste waarde en spelverdeler Joyce in eerste seizoen meteen kampioen", "Seanna speelt zoveelste goede pot", "Aanvoerder Valentijn zoals steeds rots in de branding", "Victor verhoogt marktwaarde met sterk optreden in kampioenswedstrijd", "David scoort wereldgoal", "Keuze voor Florian als middenvelder vertaalt zich in kampioenschap", "Zwitserse bondscoach Petkovic meldt zich in Zeist voor Sim", of "Guus kan alles goed: keepen, scoren en turnen".

Op zaterdag 29 april was IJFC te gast op Sportpark Tuilland. Op voorhand was de boodschap duidelijk voor DEV Doorn. Met de wetenschap dat directe concurrenten Bunnik'73 en DVSU tegen elkaar speelden moesten er punten gepakt worden om de achterstand niet op te laten lopen of om boven de rode streep te komen. IJFC daarentegen wilde de achterstand op koploper Odysseus"91 niet verder laten oplopen om het laatste beetje hoop levend te houden met het oog op de titel.

Had je me het na tien speelminuten gevraagd, dan zag ik ons al in de kwartfinale… Binnen no time stonden we met 0-4 voor. Uit bij IJsselstein. In een infernaal weertje, met gemeen koude regen en harde windvlagen. Maar in dat hondebokkenlullenweer speelden de onzen een formidabele partij. Achterin zat het potdicht met onze fel en kort dekkende verdedigers. En voor zagen we vloeiende aanvalspatronen die door de organisatie van de tegenpartij sneden alsof ze er niet stonden. Ik begon me een coach te voelen die zich misschien maar moest melden voor die ene vacature die nog niet vervuld is in Zeist. Want ik had lang nagedacht over deze moeilijke opdracht. Met maar vijf van de eigen spelers en drie huurlingen wist ik dat het heel moeilijk zou kunnen worden. Wat moet ik daar nu voor strijdplan op bedenken? Ik dacht: ik laat de verdediging – onze verdediging -  in zijn geheel in tact; dan blijft ook de signatuur van ons team nog een beetje overeind. En die huurlingen waren op mijn verzoek aanvallers-, en uit hetzelfde team, dus ik ging ervan uit dat die elkaar wel moesten kunnen vinden voorin. Met Floris als de dartele kunstenmaker er tussen.

De TC is van mening dat trainingen vaak beter en uitdagender kunnen en is bezig om met ingang van komend seizoen een kwaliteitsslag te maken op het gebied van trainen en coachen ter verbetering van het niveau en het plezier. Vooral bij de jongste jeugd is daar behoefte aan, zo blijkt uit eigen waarneming en ook uit geluiden die ons bereiken. De TC wil daartoe, naast hetgeen daaraan reeds gedaan wordt, tenminste twee zaken invoeren:

1- Een TC lid is coördinator jongste jeugd (minivrienden t/m O11) en een TC lid is coördinator oudere jeugd (O12 t/m O19)
2- De trainingen van O8 t/m O11 staan onder leiding van ervaren coördinerende trainers waaronder dan de teamtrainers werken. 

Ad 1: De TC wil een duidelijker lijn brengen in de manier van trainen en coachen. Daartoe wordt een systeem en methode ontwikkeld waardoor er clubbreed meer eenheid en kwaliteit van training en coaching ontstaat. De coördinator jongste jeugd en de coördinator oudere jeugd zijn hiervoor verantwoordelijk.
Ad 2: Bij de jongste jeugd worden coördinerend trainers aangesteld die de (centrale) trainingen voorbereiden en deze samen met de vaste teamtrainers uitvoeren. Zo ontstaat een toename van kwaliteit én kunnen trainers elkaar beter maken. Ook is hier plaats voor minder ervaren/jonge trainers die zo beter begeleid en opgeleid kunnen worden en ervaring in het trainersvak op kunnen doen.
De TC is op dit moment volop bezig met het realiseren van deze twee zaken. In een later stadium volgt hierover nog nadere informatie. Heb je nog vragen? Mail dan naar Christiaan imhof Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Terwijl de meeste DEV-ers na de winterstop bezig zijn met de tweede seizoenshelft is de TC vanaf januari alweer bezig met de voorbereidingen van het komende seizoen. Af en toe bereikt ons hierover een vraag die meestal gaat over de gang van zaken m.b.t. de indelingen van de jeugdteams. Reden waarom we het zinvol vinden dit eens toe te lichten.
De TC heeft vanaf januari gesprekken met vooral trainers (en soms coaches) over de wederzijdse wensen en mogelijkheden. Prioriteit is dan te bekijken of en hoe alle posities ingevuld kunnen gaan worden. Kwaliteit staat hierbij voorop en soms worden trainers/coaches "van buiten" aangetrokken. Dit is een doorgaand proces waarbij ook informatie wordt verkregen m.b.t. de teamindelingen. De gang van zaken m.b.t. deze teamindelingen staat beschreven in het Beleidsplan Jeugd Organisatie (H3) en Beleidsplan Jeugd Techniek (H3.1 en 3.5), te vinden op www.devdoorn.nl onder Documenten. Hoewel deze documenten aan een up-date toe zijn, dekt het hierin beschrevene grotendeels de lading.
Belangrijk uitgangspunt is dat bij de indeling kwaliteit leidend is. Uit jarenlange ervaring blijkt steeds weer dat het voor de ontwikkeling en het plezier van spelers het beste is als zij op een zoveel mogelijk gelijkwaardig niveau spelen. Hoewel bij de jongste jeugd (O8) nog met een schuin oog gekeken kan worden naar andere factoren dan kwaliteit is dat verder niet meer aan de orde hoewel er ruimte moet blijven voor bijzondere gevallen. De procedure van de teamindeling is gebaseerd op duidelijkheid, transparantie en draagvlak. Met de informatie die de TC uit eigen waarneming en anderszins heeft verkregen, wordt een eerste concept indeling gemaakt. Alle trainers worden vervolgens uitgenodigd voor een bijeenkomst (eind april/begin mei) waarbij dit wordt besproken. Het concept wordt vervolgens waar nodig aangepast en voorgelegd aan de coaches/leiders die daartoe allen worden uitgenodigd (mei). Daarna wordt de teamindeling vastgesteld door de TC en bij voorkeur nog voor de jeugdslotdag gepubliceerd. Ondertussen (en ook daarna) vinden er vaak nog wijzigingen plaats door bv opzeggingen en aanmeldingen en andere ontwikkelingen. Deze worden dan met de betrokken trainers en coaches besproken en kunnen nog tot aanpassingen leiden.
Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Christiaan Imhof Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.