Nieuws

Na de eerste en zwaarbevochten competitie-overwinning (2-1) tegen Houten, kan het team van Van Aken komende dinsdag meteen weer vol aan de bak in het bekertoernooi. Nadat de voorronde als winnaar werd afgesloten, mag men nu in de eerste knock-out-ronde thuis aan de bak tegen FC De Bilt. Komt allen kijken en het team aanmoedigen.

Gelukkig hoefden het deel van de jongens die niet op vakantie waren deze zaterdag geen duimen te draaien. Bij zowel de O12-2 als de O12-3 waren spelers nodig. Bij de O12-2 speelde ondertussen onze Twan mee; ik ben er zeker van dat hij het goed heeft gedaan. Bij de JO12-3 waren zelfs vier spelers nodig, vandaar dat ik besloot met hen af te reizen naar DOVO.


Het ging om een in te halen beker duel waarbij DOVO met de eerste tegenstanders had afgerekend met 1-24 en 29-1, dat soort standen. Fijn om de schade toch in elk geval beperkt te houden is dan de eerste gedachte. Op het veld aangekomen bleek al snel dat coach Dick het wel prettig zou vinden als ik met hem langs de lijn zou gaan staan. Nou ja, ook wel goed voor mij vanwege de ontwenningsverschijnselen die ik anders mogelijk zou kunnen krijgen, nu ik niet met mijn eigen team op pad was.

Op zondag 13 oktober 2018 werd onder zomerse omstandigheden de "Meewindkoers" verreden. Een grootschalig wielerevenement waarbij ruim 4000 wielrenners vanuit Amersfoort in verschillende afstanden de bergjes van de Utrechtse Heuvelrug bedwingen. De organisatie van Meewindkoers huurt al jaren de kantine van DEV Doorn voor het inrichten van een pleisterplaats rond het onvermijdelijke "Ruiterberg/Hoogstraat" klimmetje.
En dit jaar is onze kantine wederom uitgeroepen tot beste en gezelligste pleisterplaats van het evenement. Een groot compliment voor Yvonne, Maarten, Arend, Joey, Elly, Paul, Tamara en Bart die dit hebben mogelijk gemaakt!!

Op zaterdag 10 november 2018 organiseren DEV Doorn en SVMM samen hun eerste FIFA19-toernooi!
De kantine van DEV Doorn wordt deze avond omgetoverd tot een gamezaal waar de jeugdleden van DEV de strijd aangaan met de jeugdleden van SVMM. Het toernooi wordt gespeeld onder leiding van WePlayEsports op professionele playstations-4. Aan het einde van de avond zal duidelijk zijn wie de winnaar van deze derby is! Het FIFA-toernooi start om 18.00 uur en is rond 21.00 uur afgelopen. Deelname is gratis.

Voor de neutrale toeschouwer was het smullen vandaag bij de uitwedstrijd tegen Houten. Er vielen maar liefst veertien doelpunten in een wedstrijd die we uiteindelijk met 5-9 wonnen. Beetje veel tegen als je ons veldoverwicht in ogenschouw neemt. Maar ook het gevolg van een experimentje, dat we ons konden permitteren bij een stand van 1-6. Eerst naar het begin: Al snel zagen we soepele aanvalslijnen op het veld. Mooi als de dingen waar hard op getraind wordt er in de wedstrijd uitkomen. Telkens was er wel een vrije man te vinden; Houten werd van meet af aan zoek gespeeld. Al snel gaf Gijs een puike voorzet op Milan die het presteerde om vanaf een halve meter over te schieten. “Een polletje…” verklaarde hij later. Hij kon er wel om lachen eigenlijk. En hij had gelijk ook: want Milan was goed voor drie treffers vandaag.

Op vrijdag, 31 augustus 2018 zijn twintig trainers/coaches van DEV Doorn begonnen met de cursus Jeugdvoetbal Trainer/Coach (JVTC).. De cursus wordt georganiseerd door de technische commissie van DEV Doorn in samenwerking met de KNVB. De cursus bestaat uit vijf avonden en gaat vooral over de volgende drie kerntaken:

  • begeleiden en coachen van spelers binnen een team;
  • begeleiden en coachen van spelers tijdens wedstrijden;
  • begeleiden en coachen van spelers tijdens trainingen.

De technische commissie is er erg blij mee dat twintig trainers/ en coaches tijd willen investeren in de jeugd van DEV Doorn.

De afgelopen jaren is er veel energie gestoken in het financieel gezond maken en houden van DEV Doorn. Een positief gevolg daarvan is dat we echt kunnen investeren in de kwaliteit van onze jeugdopleiding. De JVTC-cursus is daar een mooi voorbeeld van”, aldus jeugdcoördinator Michel van Aken.

Onze JO-12 en JO-11 wedstrijden worden begeleid door deze toppers:

Tjerk bedankt! Bas bedankt! – Pieter bedankt! – Lucas bedankt! – Sim bedankt! – Laurens bedankt! – Sylvan bedankt! – Lennard bedankt! – Richard bedankt! – Bram bedankt! – Justin bedankt! – Florian bedankt!

Voor elftallen kunnen we altijd een beroep doen op:

Michel bedankt! – Job bedankt! – Martien bedankt! – Vincent bedankt! – Gijs bedankt! – Niels bedankt! – Scoob bedankt! – Berend bedankt! – Johan bedankt! – Jan bedankt! – Wim bedankt! – Rick bedankt! – Alfons bedankt! – Frank bedankt! – Guus bedankt!

En natuurlijk onze scheidsrechter-coördinator Jeroen, bedankt!

 

Bij menig team is het soms lastig om een grensrechter te vinden. Vaak moet er geleurd worden onder de ouders hetgeen voor niemand aangenaam is. Dit probleem neemt toe naarmate de spelers ouder worden. Een veel gehoorde factor is dat men de kennis en vaardigheid mist om de vlag ter hand te nemen.
Voor de ouders/verzorgers van spelers van O13 t/m O19 geeft onze scheidsrechtercoördinator Jeroen Eimers op woensdagavond, 17 oktober 2018 vanaf 20.00 uur (tot uiterlijk 21.30 uur) een cursus grensrechter speciaal gericht op de onervaren vrijwilliger. De cursus is ook geschikt om verroeste kennis te verfrissen.

Wil je hieraan meedoen, stuur dan een reactie naar Christiaan Imhof (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)

Op zaterdag, 6 oktober 2018 speelde DEV Doorn JO-12 tegen de nummer één van de ranglijst: Jonathan. En ook in deze wedstrijd moest ondergetekende weer op zoek naar leenspelers, door ziekte, blessureleed en een begrafenis. Sterkte alle spelers die hierdoor getroffen waren! Gelukkig konden we van de O13 Zaza lenen, anders hadden we het veld niet eens op gekund. Precies acht spelers is ook kwetsbaar, zoals nog zal blijken.

Na een goed verzorgde en lekkere lunch bij SPOTT werd er op zaterdag, 29 september 2018 om 14.30 uur afgetrapt tegen CDW. In de eerste paar minuten wist DEV Doorn direct enkele corners af te dwingen, zonder daaruit doelkansen te halen. Na zes minuten kreeg CDW, na een onnodige overtreding, op een meter of twintig recht voor de goal van Mark Sluis een vrije bal te nemen. Deze werd fraai binnengeschoten door Jens van Doorn, 0-1.

180929 Hugo Boogaard Bart Leenaars Mees de Vette

De JO11-1-spelers Hugo Boogaard, Bart Leenaars en Mees de Vette hadden op zaterdag, 29 september 2018 een leuke middag.

Zij waren te gast bij het eerste elftal en mochten de voorbereiding op het thuisduel tegen CDW uit Wijk bij Duurstede meemaken. Ook mochten zij tijdens de wedstrijd in de dug-out zitten.

Deze week leerde ik er een nieuw woord bij: roosvrees. Het stond bij een artikel over een professionele boogschutter en het betekent dat je bijna bang wordt om de roos te raken. Het schijnt zich vooral voor te doen als er al negen pijlen in de bullseye zitten; die tiende lukt dan niet meer. En daar moest ik aan denken bij deze wedstrijd. Tuurlijk: een overwinning van 4-0 daar kan mee thuis komen. Maar het had evengoed in de dubbele cijfers kunnen eindigen, zo’n stortvloed aan kansen hadden we. Maar dan ontbreekt net een beetje dat geloof: “Ik ga hier scoren”. Inderdaad: roosvrees. En een uitstekend keepertje bij de tegenstander met een kek Petr Cech helmpje op.

Zaterdag 22 september 2018 werd de eerste competitiewedstrijd van DEV Doorn, weer terug in de 3e klasse, gespeeld. In Zeist bond men de strijd aan met een volledig gerenoveerd Jonathan.
V
anaf het beginsignaal van scheidsrechter Haringsma uit Amersfoort was Jonathan de bovenliggende ploeg. Echter DEV Doorn stond redelijk goed georganiseerd waardoor er voor Jonathan wel een overwicht was, maar het leverde geen noemenswaardige kansen op. En bij de paar ballen die dan van afstand afgevuurd werden stond keeper Mark Sluis op zijn post. Punt van verbetering voor DEV Doorn was dat uit de tegenstoot te weinig werd gecreëerd. Helaas was het Jonathan dat niet ver voor rust de score opende. Een hoge bal leek over keeper Mark Sluis heen te gaan, maar hij kreeg er nog een hand tegenaan. Echter kon hij niet voorkomen dat een instormende Wouter Botermans de bal nog eenvoudig binnen kon lopen.

4-4 was de uitslag vandaag. Ik moet zeggen: ik had er vooraf voor getekend. In ons team ontbraken vandaag maar liefst vier vaste waarden. Nathan en Mees geblesseerd en Gijs en Twan met andere verplichtingen. Dan kan je ook niet al teveel verwachten, maar hopen mag altijd. En gelukkig konden we twee spelers lenen van de O11-1: Jurre – het broertje van onze Ruben – en Tom.

Zaterdagochtend 22 september 2018 opende DEV Doorn de competitie met een "soccer & breakfast" om 07.00 uur. De TC had alle leiders en trainers van de jeugdteams uitgenodigd om het seizoen af te trappen. Ondanks het vroege tijdstip was het enthousiasme en de opkomst groot. Onder het genot van een kop koffie en een ontbijtje kon men (nader) met elkaar kennis maken en werd men voorzien van informatie van onder meer de TC, de jeugdactiviteitencommissie, de kleding/sponsorcommissie en de wedstrijdsecretaris om van komend seizoen een succes te maken. Ook was er ruimte voor alle vragen en opmerkingen.Nadat de zon inmiddels was opgekomen stortte men zich op het nieuwe seizoen, gevoed met informatie en een ontbijtje.

Op zaterdagmorgen, 22 september 2018 is er om 07.00 uur (!), op initatief van de technische commissie, een aftrapbijeenkomst in de kantine van DEV Doorn. Een grote groep leiders, trainers en coaches van de jeugdteams komt samen om onder het genot van een lekker ontbijtje alle afspraken en activiteiten voor het nieuwe seizoen door te nemen met het bestuur, de technische commissie, de jeugdcommissie, de kledingcommissie en het wedstrijdsecretariaat.

Heb jij je als jeugdleider nog niet aangemeld en wil je toch komen? Stuur dan een bericht naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

In de middag organiseert DEV Doorn op de Kampweg in het kader van DOORN DOET (ter gelegenheid van het jubileum van de Oranjevereniging, Doornsche IJslclub en Harmonie) een boarding-voetbal-activiteit tussen 11.30-13.00 en 14.30-16.00 uur. Komt allen kijken, meedoen en meehelpen!

Afgelopen zaterdag verscheen bijgaand interview in het Algemeen Dagblad met onze hoofdtrainer en technisch jeugdcoördinator Michel van Aken.

Met een gehavend team zetten wij vroeg in de morgen koers naar Culemborg. De ‘scenic route’ over het veerpontje. Maar zonder Nathan (komt over een paar maandjes terug) en zonder Gijs (ziek) en met pijnlijke knieën van Mees en Naut. Wat moet dat worden? Vroeg ik me af, ook al omdat ik wist dat de tegenstander een selectieteam op de mat kon zetten.

Ook dit jaar proberen we met z’n allen om zo veel mogelijk loten van de Grote Clubactie te verkopen. En daarbij is alle hulp welkom. Per verkocht lot à € 3,00 gaat er € 2,40 rechtstreeks naar de clubkas! Zaterdag 22 september 2018 ontvangen alle jeugdspelers een brief met tips en trucs om zoveel mogelijk loten te verkopen. En iedereen die loten verkoopt, maakt kans op mooie prijzen. Net als vorig jaar staat de teamprestatie centraal en wordt het bestverkopende team getrakteerd op een bezoek aan een wedstrijd van FC Utrecht. Daarnaast krijgen de beste tien verkopers € 0,50 cent per verkocht lot en worden onder alle verkopers drie trainingspakken van DEV Doorn verloot. Maar we hebben meer. De best verkopende team wint een bezoek aan een wedstrijd van FC Utrecht, het tweede team wint een pannenkoekenmaaltijd in de kantine. Voor het derde team is er een frietje inde kantine.

Onder de noemer 'DOORN DOET' zijn er op zaterdag, 22 september 2018 diverse feestelijke en sportieve activiteiten voor de jubilerende Oranjevereniging, Doornsche IJsclub en de Harmonie. DEV Doorn organiseert samen met HC Doorn een leuke sportactiviteit op de Kampweg. Daarvoor zoekt de vereniging eenmalige hulp.

Wat is de bedoeling? Van 11.30 tot 13.00 uur en van 14.30 tot 16.00 uur hebben wij een groot opblaasveld ter beschikking. Bezoekers en belangstellenden kunnen onder begeleiding van de vereniging boarding-voetballen. Het zou mooi zijn als jeugspelers in DEV-tenue komen kijken, aanmoedigen en zelf meedoen. Daarnaast zijn we nog op zoek naar enkele ouders die namens DEV Doorn gedurende genoemde tijden bij de spelbegeleiding kunnen helpen.

Heb jij belangstelling of wil je hier meer over weten? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op woensdagmiddag, 26 september 2018 vindt het jaarlijkse Heuvelrugvoetbaltoernooi plaats. Dit jaar is het voor de elfde keer georganiseerd! De jongens en meisjes, van zes tot elf jaar van de voetbalverenigingen binnen onze gemeente zijn weer aan de beurt! DEV Doorn zal vertegenwoordigd worden met teams uit de JO-8, JO-9, JO-10, JO-11 en JO-12.

De aftrap doet burgemeester Naafs, hij schopt samen met enkele anderen een paar voetballen naar de tribune! En voor de kinderen geldt: wie een bal vangt, mag hem houden!

De wedstrijd van deze zaterdag was tegen een oude bekende: ’t Goy. Stand voorafgaand aan de wedstrijd: DEV twee keer gewonnen; ’t Goy één keer. We kenden elkaar dus goed en dat hielp mee toen ik hen vroeg de wedstrijd iets later aan te vangen omdat wij het veld nog niet in gereedheid hadden. De tegenstander ging daar flexibel mee om, gelukkig, maar zo begon het allemaal een beetje chaotisch. Verder zaten er een paar gekwetste enkels en knieën in het team – lang niet zo ingrijpend als onze speler Nathan (die overigens op de weg terug is), maar wel een handicap.

Op maandagavond, 3 september 2018 vond in de kantine van DEV Doorn de jaarlijkse algemene ledenvergadering plaats. Het belangrijkste agendapunt vormde de aangekondigde bestuursopvolging. De notulen zijn nog in bewerking, maar hieronder volgt alvast een korte samenvatting van de belangrijkste punten.

Er is het afgelopen jaar nogal wat turbulentie op bestuursgebied geweest. Hans Telkamp en Jan Spigt begonnen de vergadering met een toelichting op de posities. Jan Spigt is bezorgd om de 'stichtingskwestie' (de relatie tussen DEV en de Stichting Tuilland) en vooral om de financiële relatie tussen de twee. Hans, Jan en de stichting hebben afgesproken dit jaar nogmaals om de tafel te zitten om een en ander op te helderen.

In het bekertoernooi staat komende zaterdag om 14.30 uur de derby DEV Doorn 1 - FC Driebergen 1 op het programma. DEV Doorn heeft in deze poule al 3 punten op zak na de overwinning van afgelopen zaterdag bij Cobu Boys 1. FC Driebergen is nog niet in actie geweest. In de competie gaan beide teams elkaar dit seizoen niet tegenkomen; DEV Doorn 1 promoveerde naar de derde klasse terwijl FC Driebergen degradeerde naar de vierde klasse. Komt allen kijken!

En zo traden we voor het eerst dit seizoen aan tegen SVF uit Cothen voor de beker. In een wedstrijd van 8 tegen 8 en een heleboel nieuwe regels. En met onze drie nieuwe aankopen Naut, Twan en Ruben. Om daarmee te beginnen: hartstikke mooi om te zien hoe die jongens zich in het team aan het voegen zijn. Ze komen toch aan in een groep die alweer een paar jaar samen speelt. Complimenten dus aan deze drie aanwinsten èn aan het team dat ze ruimhartig welkom heet.

Op zondagmiddag 16 september 2018 gaat FC Utrecht de strijd aan met FC Emmen. Bij deze hopelijk doelpuntrijke eredivisiewedstrijd kunnen de leden van DEV Doorn tegen een sterk gereduceerd tarief aanwezig zijn.

Bestel de kaarten eenvoudig en snel door op de afbeelding hiernaast te klikken. Bij voldoende aanmeldingen regelen we een gezellig touringcar-arrangement vanaf de parkeerplaats van de kantine.

De vrijwilligerscampagne van de afgelopen maanden is een groot succes. We hebben veel positieve en constructieve reacties ontvangen. Duidelijk is dat er een hartstochtelijk clubgevoel is! We kunnen een geheel nieuw bestuur presenteren en de meeste andere functies en taken zijn of worden ook ingevuld. Ook is er overeenstemming bereikt met de Stichting Tuilland over een aantal  langlopende (financiële) kwesties. We kunnen met veel enthousiasme en energie de toekomst richting het honderdjarig bestaan tegemoet gaan.
Hierdoor roepen wij de Algemene Leden Vergadering (ALV) op 3 september a.s. bijeen. Aanvang is om 20.00 uur. Hoofdpunten zijn de financiële verslaglegging, vrijwilligerscampagne en de presentatie nieuw bestuur. De stukken liggen na 28 augustus ter inzage. Informatie bij Mariëlle Vettorato (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en de agenda van de ALV kunt u inzien onderaan dit bericht via 'lees meer'. 

We hopen op een grote opkomst. 

Met vriendelijke groet,
Bestuur DEV Doorn

Klik hier voor een overzicht van de eerste wedstrijden per 1 september. De KNVB laat in haar berichtgeving weten dat vooralsnog alle wedstrijden door zullen gaan. Overigens liggen de natuurgrasvelden 2 en 3 van DEV Doorn er dankzij intensieve verzorging prima bij. 

Dankzij een eenvoudig obligatieplan kon DEV Doorn op haar kantinedak eind februari 2017 een zonnepanelenproject realiseren voor 40.000 KWH op jaarbasis. Ongeveer gelijk aan het jaarlijkse stroomgebruik van de club. DEV Doorn is vooral in de avonduren een stroomvreter vanwege de lichtmasten. Jaarlijks gebruiken we net zo veel stroom als 12-13 gemiddelde gezinnen. Nu wekken we dat dus zelf op: de jaarlijkse stroomrekening is "nul" geworden en we dragen stevig bij aan vermindering van CO2-uitstoot.
Sinds zaterdag 11 augustus hebben we precies één jaar de nieuwe smartmeter in gebruik. Dit levert een exact inzicht op in de productie, afname en teruglevering. Wat blijkt? Het afgelopen jaar hebben we 41.546 KWH aan stroom verbruikt. De productie was 43.896 KWH. Per saldo hadden we een overschot van 2.350 KWH, wat gezien de bovengemiddelde zomer te verwachten is.

Klik hier om het programma voor de komende weken van het eerste en tweede te raadplegen.

Terwijl de droogte in Nederland aanhoudt en veel buitensportverenigingen zich zorgen maken of aan het begin van het komende seizoen op de velden kan worden gespeeld, liggen de grasvelden op sportpark Tuilland er goed en groen bij. Achter de schermen wordt er hard gewerkt om het complex seizoensklaar te krijgen. Er wordt dagelijks hard gewerkt door o.a. Maarten en Arend (foto), Bart, Wim, Oscar om alle materialen, goals met netten en alle tenues weer op orde te krijgen, kortom DEV Doorn is zo goed als klaar voor het nieuwe seizoen!

Het bestuur bedankt iedereen die gereageerd heeft op de oproep voor vrijwilligersfuncties bij DEV Doorn. We hebben in de afgelopen periode heel veel positieve reacties gehad, veel mensen gesproken en een groot aantal vrijwilligersfuncties is inmiddels ingevuld. Op de ALV van 3 september kunnen we een nieuw en kundig bestuur voorstellen en sinds vandaag zijn we ook voorzien van een nieuwe en ervaren wedstrijdsecretaris! Maar we zijn er nog niet want we kunnen nog altijd vrijwilligers gebruiken (zie vacature lijst hieronder) dus als je wat voor DEV Doorn wilt doen, meld je dan ajb aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot slot: de velden van DEV Doorn liggen er prachtig bij (groen!!) en alles is al zo goed als klaar voor de start van competitie, laten we er met z'n allen maar weer een mooi seizoen van maken!

180726 velden Tuilland tijdens droogteTerwijl de droogte in Nederland aanhoudt en veel buitensportverenigingen zich zorgen maken of aan het begin van het komende seizoen op de velden kan worden gespeeld, liggen de grasvelden op sportpark Tuilland er op donderdag, 26 juli 2018 goed bij.

De verwachting is dan ook dat de grasvelden volgens planning op dinsdag, 21 augustus 2018 in gebruik kunnen worden genomen. Dit is de eerste dag van de drie jeugdvoetbaldagen die DEV Doorn voor kinderen van 7 tot 16 jaar organiseert.

De KNVB is in het seizoen 2017/2018 gestart met nieuwe wedstrijdvormen voor de jongste jeugd. De onder 8- en onder 9-pupillen speelden 6-tegen-6-wedstrijden op een bijna kwart veld. Zo kwamen de kinderen vaker aan de bal en kwamen zij meer tot dribbelen, schieten, samenspelen en scoren. Het spelplezier van de kinderen werd zodoende vergroot en de sportieve ontwikkeling van de kinderen werd meer gestimuleerd.

Seizoen 2018/2019
Vanaf het seizoen 2018/2019 worden opnieuw nieuwe wedstrijdvormen ingevoerd. De onder 10-pupillen gaan ook 6-tegen-6-wedstrijden spelen, en wel op een bijna kwart veld. De onder 11- en onder 12-pupillen gaan 8 tegen 8 spelen, en wel op een bijna half veld. Het voetbal bij de jeugd tot en met 12 jaar gaat er dan als volgt uitzien ('O.6' is 'Onder 6', etc.):

Terwijl de meeste DEV-leden vertrokken zijn naar (nog) zonniger oorden in het buitenland of Nederland, wordt sportpark Tuilland toch alweer gebruikt voor training.

Onder leiding van DEV-fysiotherapeut Adriaan Stoltenkamp zijn enkele voetballers al weer bezig met hun revalidatie, om volgend seizoen weer geleidelijk aan terug te kunnen keren op de grasmat. 

Ondanks de tropische temperaturen wordt er conditioneel het uiterste gevergd: sprinten, huppen, springen, grondoefeningen en baloefeningen worden in een rap tempo afgewerkt.

Natuurlijk worden rustpauzes ingepast om het vochtbalans weer op peil te houden, maar menig kunstgrassprietje is inmiddels met transpiratiedruppeltjes besprenkeld.

Hulde aan deze mannen voor hun inzet in deze zware trainingsomstandigheden! 

Terwijl iedereen geniet van een welverdiende zomervakantie gaan de voorbereidingen richting het nieuwe seizoen gewoon door. De laatste stand van zaken met betrekking tot de teamindeling vindt u hier. Het bijgewerkte trainingsschema vindt u hier.
De reguliere trainingen beginnen voor de meeste teams in de eerste week na de basisschoolvakanties. Dat is vanaf 27 augustus. Sommige teams beginnen al eerder met trainen, in dat geval zullen de trainers en/of leiders rechtstreeks contact opnemen met de spelers.
Op de zaterdagen van 1, 8 en 15 september heeft de KNVB bekervoetbalwedstijden ingeroosterd en op zaterdag, 22 september starten de reguliere competities.

We zijn benieuwd of het eerste elftal van DEV Doorn een sterk vervolg kan geven aan de vele overwinningen van afgelopen seizoen in de vierde klasse. Het team keerde binnen één seizoen terug naar de derde klasse, waar de mannen van trainer Michel van Aken diverse oude bekenden en ook enkele minder bekende tegenstanders zullen treffen.

In poulde 3D van het district West 1 zal DEV Doorn de strijd aangaan met de eerste elftallen van Bunnik '73, CDW, Candia '66, DOSC, DVSU, FC Oudewater, FZO, Focus '07, Hees, Houten, Jonathan, VVZ '49 en Veenendaal.

Inmiddels staat het aantal aanmeldingen op 95. Bij 100 aanmeldingen stopt de inschrijving, maar tot die tijd kunt u uw kind nog aanmelden. Deelname staat open voor alle kinderen van 7 tot 16 jaar uit Doorn en omstreken. Het gezellige evenement valt in de laatste week van de basisschoolvakantie. Opzet is om de voetballende jeugd in de zomermaanden een paar mooie voetbaldagen te bezorgen waarbij aandacht wordt besteed aan de voetbaltechnische ontwikkeling en waarbij vooral het plezier in de voetbalsport voorop staat! 

Drie dagen voetbal van 9.30 – 16.00 uur onder leiding van trainers met een KNVB licentie. Lunch is inbegrepen. De deelnemers worden ingedeeld in groepen van 10-15 spelers van ongeveer dezelfde leeftijd en elke groep wordt begeleid door twee trainers. Deelname staat ook open voor keepers, vriendjes, broertjes en zusjes.

Meld je snel aan via dit online formulier om zeker te zijn van een plekje.