Nieuws

De vrijwilligerscampagne van de afgelopen maanden is een groot succes. We hebben veel positieve en constructieve reacties ontvangen. Duidelijk is dat er een hartstochtelijk clubgevoel is! We kunnen een geheel nieuw bestuur presenteren en de meeste andere functies en taken zijn of worden ook ingevuld. Ook is er overeenstemming bereikt met de Stichting Tuilland over een aantal  langlopende (financiële) kwesties. We kunnen met veel enthousiasme en energie de toekomst richting het honderdjarig bestaan tegemoet gaan.
Hierdoor roepen wij de Algemene Leden Vergadering (ALV) op 3 september a.s. bijeen. Aanvang is om 20.00 uur. Hoofdpunten zijn de financiële verslaglegging, vrijwilligerscampagne en de presentatie nieuw bestuur. De stukken liggen na 28 augustus ter inzage. Informatie bij Mariëlle Vettorato (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en de agenda van de ALV kunt u inzien onderaan dit bericht via 'lees meer'. 

We hopen op een grote opkomst. 

Met vriendelijke groet,
Bestuur DEV Doorn

Agenda ALV

 1. Opening
 2. Vaststellen van de notulen van de ALV van 13 november 2017
 3. Terugblik vorig seizoen/vooruitblik komend seizoen (jaarverslag van het bestuur)
 4. Verslag Kascommissie 2016-2017
 5. Jaarstukken 2017-2018
 6. Verslag Kascommissie 2017-2018
 7. Goedkeuring Jaarrekening 2017-2018
 8. Begroting 2018-2019
 9. Benoeming bestuursleden 
 • Aftredend zijn Mariëlle Vettorato (secretaris), Hans Telkamp (penningmeester), Bart van den Brink (bestuurslid) en Christiaan Imhof (bestuurslid technische zaken)
 • Het bestuur stelt voor om de volgende personen te benoemen:
  • Pepijn de Vette tot voorzitter
  • Niko van der Post tot secretaris
  • Hendrik Burger tot penningmeester
  • Roland Holdinga tot bestuurslid
 1. Rondvraag en sluiting