Nieuws

Op woensdagmiddag, 26 september 2018 vindt het jaarlijkse Heuvelrugvoetbaltoernooi plaats. Dit jaar is het voor de elfde keer georganiseerd! De jongens en meisjes, van zes tot elf jaar van de voetbalverenigingen binnen onze gemeente zijn weer aan de beurt! DEV Doorn zal vertegenwoordigd worden met teams uit de JO-8, JO-9, JO-10, JO-11 en JO-12.

De aftrap doet burgemeester Naafs, hij schopt samen met enkele anderen een paar voetballen naar de tribune! En voor de kinderen geldt: wie een bal vangt, mag hem houden!

De overige collegeleden zijn voor zover mogelijk aanwezig, dan kunnen ook zij de hele middag genieten van onze sportieve jeugd en samen doen zij ook de prijsuitreiking. Een goede kans voor ouders en begeleiders om eens een collegelid te spreken, zonder een afspraak -ze lopen toch bij de velden! Ongeveer 400 kinderen in de leeftijd van 6 tot 11 jaar voetballen met en tegen elkaar! We hebben de ‘normale bekers’ maar ook weer de sportiviteitsprijzen! En natuurlijk een vaantje en iets lekkers! Het toernooi wordt georganiseerd door vertegenwoordigers van voetbalclubs binnen de gemeente: DEV Doorn, FC Driebergen, HDS en SVMM. Leerlingen van de sportklas van het Christelijk Lyceum Veenendaal –CLV– zijn weer de scheidsrechters. Voor hen is het Heuvelrugtoernooi een stage-ervaring. Papa’s, mamma’s, broertjes, zusjes, oma’s, opa’s, tantes en ooms, kom de jongens en meisjes aanmoedigen! Het is een feest om ze te zien voetballen! Tot woensdagmiddag 26 september in sportpark De Woerd, De Woerd 2, Driebergen-Rijsenburg. Het begint om 14.00 uur en de prijsuitreiking is rond 17.00 uur. Het belooft weer een heel gezellige en feestelijke middag te worden!