Nieuws

Na een goed verzorgde en lekkere lunch bij SPOTT werd er op zaterdag, 29 september 2018 om 14.30 uur afgetrapt tegen CDW. In de eerste paar minuten wist DEV Doorn direct enkele corners af te dwingen, zonder daaruit doelkansen te halen. Na zes minuten kreeg CDW, na een onnodige overtreding, op een meter of twintig recht voor de goal van Mark Sluis een vrije bal te nemen. Deze werd fraai binnengeschoten door Jens van Doorn, 0-1.

Deze treffer was voor het enthousiast begonnen DEV Doorn een behoorlijke tik op de kin, getuige het slordige spel dat men daarna op de mat legde. Verdedigend waren ruimtes te groot en aan de bal had men moeite iemand in hetzelfde shirtje aan te spelen. Na een halfuur spelen kwam CDW dan ook terecht op een 0-2 voorsprong. Via een mooie lob wist Bart vd Leemkolk, Mark Sluis te passeren. Helaas bleek dit voor DEV Doorn nog niet de ruststand. In de 37e minuut wist Jeff Zicherman de 0-3 ruststand op het scorebord te zetten.

Na de rust stond DEV Doorn verdedigend iets beter, maar wist het in balbezit niet echt potten te breken. De eerlijkheid gebied ook te zeggen dat CDW niet altijd even zuinig omsprong met haar mogelijkheden. Ook wist Mark Sluis enkele keren adequaat redding te bieden. Toch kwam CDW in de 75e minuut op een 0-4 voorsprong toen scheidsrechter Draaijer een strafschop toekende die door Bart vd Leemkolk onhoudbaar binnen werd geschoten. Vijf minuten voor tijd wist Tim Werkhoven voor DEV Doorn de 0 van het scorebord af te schieten door de eindstand naar 1-4 te tillen.

Op zaterdag, 6 oktober 2018 gaat DEV Doorn op bezoek bij een andere degradant uit de tweede klasse, VVZ ’49 in Soest. Aftrap 14.30 uur.

Mark Sluis, Maarten Noordijk (75e Ross van der Wulp), Mihill Tahiri (46e Kelvin de Haan), Niek van Schaffelaar, Romek van Deursen, Rahem Pabai, Stefan Prij, Ties van den Eijnde, Beau van Ede, Marijn de Graaf, Julian Koppers (65e Tim Werkhoven)