Nieuws

Beste DEV Doorn leden,

Met trots introduceren wij de Santa Run voor alle inwoners van Doorn en omgeving. Met dit evenement in kerstsfeer voor jong en oud, start Rotaryclub Doorn in samenwerking met enkele lokale verenigingen - in navolging van meer dan 60 Nederlandse gemeenten - een jaarlijkse traditie. Als DEV Doorn doen wij hier met plezier aan mee. Graag willen wij als clubs de Santa Run op de kaart zetten en het kerstgevoel omarmen. Samen met jou willen wij een geweldige middag organiseren en een aantal goede doelen steunen. Op zaterdag 15 december 2018 organiseert de Rotary Club Doorn voor het eerste jaar in Doorn de Rotary Santa Run, een ‘funloop’ van circa 3 km dwars door ons prachtige dorp Doorn. Het gaat niet om het winnen maar om het ludieke, het goede doel én het plezier van het meedoen. Beeld je Doorn in met meer dan honderd, en als het aan ons ligt wel honderden, Kerstmannen en Kerstvrouwen die als een rood lint door het dorp trekken. Fantastisch toch?!

Daarnaast zal Rotary Doorn ook een aantal doelen sponseren en/of organiseren. Dit jaar zal dit zijn voor:

  • Een leuke middag voor eenzame medemensen op de Heuvelrug
  • Een bijdrage voor de Nierstichting voor de ontwikkeling van de draagbare nier, die helpt om nierpatiënten in ons midden meer mobiel te laten leven
  • Extra steun voor onze lokale sport/verenigingen

DEV Doorn zou het fantastisch vinden als veel leden meedoen aan deze Santa Run. Per inschrijving (per persoon) levert dit 2,50 voor DEV Doorn op.

Met jouw deelname aan de Santa Run help je ook jouw clubkas. Dus hoe meer deelnemers … hoe beter dit is voor de club. We hopen dat jij ook enthousiast bent geworden. En meedoet met de Santa Run! Schrijf je nu in samen met je gezin, familie, vrienden of kennissen voor de Santa Run op 15 december. De  starttijd is 15 uur; de start finish zijn op Kerkplein voor het Cultuurhuis in Doorn.

Wat krijg je als je deelneemt:

  • Kerstpak met muts en baard, of een kerstjurkje
  • Onwijs gezellig middag
  • Medaille na afloop van de Santa Run

Kosten zijn tot en met 18 jaar € 10,00 en ouder dan 18 jaar € 15.00
Het kerstpak kun je in volwassenmaat bestellen en kindermaat. In de kindermaat is ook een kerstjurkje mogelijk. Geef je keus op bij je aanmelding.
Inschrijven gaat via deze link. Wij kijken uit naar een mooie Santa Run!

Met vriendelijke groet,  

DEV Doorn activiteiten en sponsor-cie en Rotary Santarun Doorn