Nieuws

Ben jij er al klaar voor? Zaterdag is het zover. Je kunt 's middags al vast warmlopen met de Santa Run in Doorn. Inschrijven gaat via deze link. Doen hoor!! Gezellig samen met je dorpsgenoten en vrienden van de diverse sportverenigingen een stukje hardlopen voor het goede doel. Daarna gaan de quizliefhebbers door naar de kantine voor de quiz van Rick. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk. Zorg dat je om 18.45 aanwezig bent. Ben je er klaar voor? Dan weet je vast het antwoord op de volgende oefenvragen:

  1. Welke keeper speelde de meeste wedstrijden in de Eredivisie?
  2. Welke ploeg werd afgelopen seizoen kampioen in de hoogste divisie van België?
  3. Op het afgelopen WK werden een recordaantal penalties op een WK eindronde toegekend. Van de 29 strafschoppen werden er elf strafschoppen toegekend via de VAR. Zowel de eerste "VAR-penalty" als de laatste werd gescoord door dezelfde speler. Wie was dit?
  4. Wat is naast Katwijk de tweede club uit het gelijknamige dorp en tevens de club waar het Nederlands Elftal tot dit jaar trainde?
  5. Het Nederlands Elftal won op het EK 2012 geen één wedstrijd. Wie was de aanvoerder van Oranje op dit toernooi?
  6. Ajax wist zich dit seizoen te plaatsen voor de volgende ronde van de Champions League. Welke drie ploegen versloegen de Amsterdammers in de voorronde van dit toernooi?
  7. Van welke Italiaanse club heb ik hier de klinkers weggehaald? DNS