Nieuws

Afgelopen zaterdag was de DEV kantine weer afgeladen vol voor de jaarlijkse voetbalquiz. Dit keer hadden zich 20 duo's opgegeven voor de quiz. De deelnemers kregen ruim 3 uur lang de nodige moeilijke vragen om de oren. De sfeer zat er van het begin af aan lekker in en het illustere duo Peter en Peter uit Soest, stonden als titelverdediger al snel weer bovenaan. Echter door een lastige ronde Europees voetbal, kwamen Stefan en Tim op gelijke hoogte en het duo René en Mark op één punt van de titelverdedigers.

De laatste ronde zou de doorslag moeten geven en deze heroïsche strijd werd uiteindelijk gewonnen door Stefan en Tim. Met een verschil van 1 punt, werden René en Mark tweede. De bronzen plak lag even later in de auto onderweg naar Soest. De rode lantaarn werd zoals gebruikelijk opgehaald door het vrolijke duo Maarten en Arend.

Na afloop van de quiz werd er nog lang nagesproken over deze memorabele avond! Wil je meer weten over het organiseren van een voetbalquiz? Kijk dan eens op deze website.