Nieuws

Deze eindejaarsperiode leent zich er bij uitstek voor om terug te blikken. Zo ook afgelopen zaterdag 29 december 2018, toen er meerdere activiteiten op Sportpark Tuilland plaatsvonden. Eerst was er een welkomstwoord door Otto Okkersen die Tim Kas verraste met de mededeling dat deze speler 300 wedstrijden voor DEV Doorn 1 heeft afgewerkt. Hulde Tim! Daarna kon het Jumbo Timmers voetbaltoernooi beginnen. Het toernooi werd uiteindelijk gewonnen door het team “de Grondbloemen” via een fraaie goal van Johan Rietveld die veel handtekeningen in de overvolle kantine moest uitdelen.

 

Vervolgens was het de beurt aan onze nieuwe voorzitter Pepijn de Vette die tijdens de oudejaarsreceptie terugblikte op zijn eerste vier maanden en op inspirerende wijze de rol van “vrijwilliger/trainer Gerrie” uiteenzette.

Last but not least werd door opperspreekstalmeester Martien van der Heijden de nieuwe DEV Man van het jaar 2018 bekend gemaakt: Vincent van der Hoorn (foto rechts). Vincent is dit seizoen jeugdleider van de JO17-2 en zet zich al jaren tomeloos in voor de DEV Doorn jeugd. Gefeliciteerd met deze ere-titel Vincent! 

Namens het bestuur wensen wij u alvast een uitdagend en vooral gezond 2019 en graag tot ziens in de tweede seizoenshelft!